Υπό άθλιες συνθήκες για τους ενστόλους η φύλαξη των εμβολίων κατά του Covid-19Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020, 10:18

Σοβαρά παράπονα ένστολων και στελεχών από διάφορες υπηρεσίες, που έχουν επιφορτιστεί με το εθνικό καθήκον της φύλαξης των εγκαταστάσεων των εμβολίων σε τοποθεσία της βόρειας Αττικής, καταφθάνουν στο zougla.gr, όσον αφορά στις συνθήκες εργασίας τους.

Συγκεκριμένα ένστολοι μας αναφέρουν ότι αναγκάζονται να εργάζονται σε 24ωρες βάρδιες, χωρίς η πολιτεία να τους παρέχει τα στοιχειώδη. Το «πόστο» τους είναι σε κάποιες περιπτώσεις ένα ΙΧ, στο οποίο πρέπει να βρίσκονται διαρκώς, χωρίς να τους παρέχεται φαγητό, νερό αλλά και θέρμανση (ευτυχώς υπάρχει το… καλοριφέρ του αυτοκινήτου).

Οι συνθήκες υγιεινής μάλιστα, όπως μας τις περιγράφουν, είναι άθλιες, εν μέσω μάλιστα της πανδημίας και του μόνιμου κινδύνου της διασποράς του κορωνοϊού, αφού παρέχεται μία τουαλέτα ανά 10 άτομα -το λιγότερο.

Οι καταγγελίες αυτές που καταφθάνουν στο zougla.gr από πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, δείχνουν δυστυχώς την αδιαφορία των αρχών για ανθρώπους, τους οποίους οι πολίτες βλέπουν ως ήρωες…

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020, 10:19Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει