Υπό έλεγχο η επιχείρηση με τον μάγειρα που κάηκε από λάδιΠρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 1 Ιουλίου 2023, 20:09

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η υπόθεση του 22χρονου μάγειρα στα Μάλια της Κρήτης, ο οποίος υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι στην κουζίνα του ξενοδοχείου όπου εργάζεται και αντί να δεχθεί τη βοήθεια και φροντίδα των υπευθύνων, μεταφέρθηκε σε χώρο όπου αποθηκεύουν ωμά κρέατα, καθώς ήταν ανασφάλιστος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε όταν ο 22χρονος Βαγγέλης μετέφερε μία κατσαρόλα με καυτό λάδι που χύθηκε πάνω του και του προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα σε πρόσωπο και χέρια. Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε tweet του ανέφερε ότι έχει επιληφθεί ήδη από χθες η Επιθεώρηση Εργασίας και είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος της επιχείρησης.

«Ήδη, μετά από την παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας, συμφωνήθηκε ο εργαζόμενος να εισπράξει όλα τα δεδουλευμένα και όποιες άλλες νόμιμες αποδοχές και η επιχείρηση να καλύψει τα έξοδα θεραπείας του. Ο έλεγχος συνεχίζεται» σημείωσε.

Ο νεαρός παρακολουθείται από γιατρούς της μονάδας εγκαυμάτων του ΠΑΓΝΗ, ενώ αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του ξενοδοχείου.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 1 Ιουλίου 2023, 20:09Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει