Υπό αυστηρή επιτήρηση αστυνομίας και στρατού η δομή μεταναστών στο Κρανίδι


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020, 10:31

Υπό την αυστηρή επιτήρηση του στρατού αλλά και της αστυνομίας εξακολουθεί να βρίσκεται το ξενοδοχείο όπου διαμένουν μετανάστες στο Κρανίδι.

Από το πρωί της Τετάρτης, ο στρατός έχει στήσεις σκηνές μέσα στις οποίες θα διενεργούνται και εξετάσεις από μόνιμο υγειονομικό προσωπικό που θα μείνει στο ξενοδοχείο.

Στη δομή φιλοξενούνται οι 150 μετανάστες με κορωνοϊό. Και οι 150 παραμένουν ασυμπτωματικοί και καλά στην υγεία τους.

Υπενθυμίζεται πως από τη Μεγάλη Πέμπτη τέθηκε σε καραντίνα όλη η δομή. Δυνάμεις της αστυνομίας έχουν περικυκλώσει το ξενοδοχείο. Οι θετικοί ευπαθείς θα διαχωριστούν από τους υπόλοιπους και θα απομονωθούν εκτός ξενοδοχείου, ενώ οι αρνητικοί ευπαθείς θα απομονωθούν εντός του ξενοδοχείου.

Εν τω μεταξύ η ιχνηλάτηση των επαφών έχει  ήδη αρχίσει. Παράλληλα περιορισμοί τέθηκαν στην κυκλοφορία του δήμου Ερμιόνης και οι πολίτες δεν θα μπορούν να μετακινούνται από τις 8 το βράδυ έως τις 8 το πρωί προκειμένου να περιοριστούν οι πιθανότητες διασποράς του ιού. Παράλληλα, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των λαϊκών αγορών και παζαριών, ενώ η δομή μπαίνει σε στεγανοποίηση και κανείς δεν μπαίνει και κανείς δεν βγαίνει, Το κέντρο Υγείας της περιοχής ενισχύεται με 6 γιατρούς και 4 νοσηλευτές.  


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020, 10:31

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει