Υπό βροχή, χωρίς μαθητές αλλά και κιγκλιδώματα η παρέλαση στο Βόλο (Video + Photos)

Λόγοι ασθένειας δεν επέτρεψαν την παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου

Με τους μαθητές, μετά από απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, να απουσιάζουν, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων καθώς και των τμημάτων των συμαιοφόρων που παρέλασαν μπροστά στις Βολιώτισσες και στους Βολιώτες, που παρά την βροχόπτωση βρέθηκαν στην παραλία του Βόλου, διεξήχθη η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο μεγάλο λιμάνι της Θεσσαλίας, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια χωρίς κιγκλιδώματα.

Τα υπόλοιπα τμήματα και κυρίως αυτά του Ελληνικού Στρατού, παρήλασαν όπως ήταν προγραμματισμένο, εν τη απουσία ωστόσο του Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας του υπουργείου Υγείας, κ. Γιάννη Μπασκόζου, που είχε οριστεί ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, αφού λόγοι Υγείας δεν του το επέτρεψαν.

Η παρέλαση πραγματοποίθηκε υπό τα βλέμματα των μελών της Εθνικής Αντίστασης, του πρώτου πολίτη της πόλης, Δημάρχου κ. Αχιλλέα Μπέου, τον οποίο συνόδευαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συβουλίου κ. Γιώργος Μουλάς και οι δημοτικοί του σύμβουλοι, της Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέας Κολυνδρίνη και των περιφερειακών της συμβούλων, του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, των Βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ., των εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού κ.α.

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τις δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου μετά το πέρας της παρέλασης, πλάνα από την διεξαγωγή της αλλά και φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του e-Volos.gr:

Οι κ.κ. Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος, Βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος:

Parelasi2.jpg

Οι κ.κ. Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μουλάς και περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Καλτσογιάννης:

Parelasi3.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει