Υπό την ΠΑΣΕΓΕΣ την Τρίτη στο Βόλο η συνάντηση των προέδρων των αγροτικών συνεταιρισμών

Παρουσία του προέδρου και των Γενικών Γραμματέα και Διευθυντή της Συνοποσπονδίας

Υπό τον πρόεδρο, Τζανέτο Καραμίχα και τους Γενικούς Γραμματέα και Διευθυντής της ΠΑΣΕΓΕΣ, του κορυφαίου όργανου καθοδήγησης, συντονισμού και εκπροσώπησης των αγροτικών συνεταιρισμών της χώρας, θα πραγματοποιηθεί τελικώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του agroticaNews.gr, την Τρίτη στο Βόλο και στις εγκαταστάσεις της ΕΑΣ Βόλου, η συνάντηση των προέδρων μερίδας συνεταιρισμών της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, έπειτα από πρόσκληση των ιδίων προς την ΠΑΣΕΓΕΣ, η οποία μάλιστα προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων που είδαν το φως το πρωινό της Πέμπτης, την Τρίτη 4 Αυγούστου στο Βόλο και πιο συγκριμένα στις εγκαταστάσεις της ΕΑΣ Βόλου, αναμένεται συνάντηση των προέδρων συνεταιρισμών από την Λάρισα, την Καρδίτσα, την Καλαμπάκα, τα Γρεβενά, το Κιλκίς, τα Γιαννιτσά, την Καβάλα και την Ροδόπη, υπό τον συντονισμό του προέδρου της ΕΑΣ Βόλου κ. Νικήτα Πρίντζου, ώστε να αναζητηθούν λύσεις σχετικά με την αντιμετώπιση της κατάστασης στον αγροτικό κόσμο ενόψει του τελικού σταδίου της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους δανειστές. Η συνάντηση, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, αποφασίστηκε κατά την διάρκεια σύσκεψης ορισμένων εξ αυτών των προέδρων στην Θεσσαλονίκη.

Τα δημοσιεύματα μάλιστα συνόδευε και μία επιστολή των προέδρων των συνεταιρισμών προς την ΠΑΣΕΓΕΣ, μέσα από την οποία ασκήθηκε δριμεία κριτική προς το Δ.Σ., το οποίο προειδοποιούσε ότι σε περίπτωση άρνησης να παρευρεθεί στην συνάντηση του Βόλου, είναι αναγκασμένοι να αναλάβουν πρωτοβουλίες, όπως μια πανελλαδική συγκέντρωση, με μοναδικό μέλημα την αποτροπή του αφανισμού του συνεταιριστικού κινήματος.

Η αρχική αντίδραση του προέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ το μεσημέρι της Τρίτης ήταν η εύλογη διάψευση του κ. Νικήτα Πρίντζου, λέγοντας σε τηλεφωνική επικοινωνία με ρεπόρτερ του agroticaNews.gr ότι «δεν κλήθηκα ποτέ, σε καμία συνάντηση». Και πράγματι, στα γραφεία της ΠΑΣΕΓΕΣ η εν λόγω επιστολή έφτασε πολύ αργότερα, απ” ότι σε συγκεκριμένα δημοσιογραφικά γραφεία, γεγονός καταφανώς ενδεικτικό των προθέσεων των αποστολέων της.

Τελικώς η επιστολή – πρόσκληση προς την ΠΑΣΕΓΕΣ έφτασε στα γραφεία της συμβολής των οδών Αρκαδίας και Μεσογείων, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του agroticaNews.gr και παρά το επιθετικό ύφος της επιστολής, η πρόσκληση να γίνει αποδεκτή και η συνάντηση της Τρίτης στο Βόλο να πραγματοποιηθεί παρουσία του ίδιου του προέδρου Τζανέτου Καραμίχα αλλά και των Γενικών Γραμματέα και Διευθυντή της Συνοποσπονδίας.

Διαβάστε περισσότερα:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ διαψεύδει τον Νικήτα Πρίντζο: Δεν κλήθηκα ποτέ, σε καμία συνάντηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει