Φαρισαϊκή στάση του ΥπΑΑΤ και της Κυβέρνησης για τη μη σήμανση του μελιού με μεταλλαγμένη γύρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ανεύθυνη και απαράδεκτη χαρακτήρισαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Κοζάνης, Μαγνησίας και Φθιώτιδας κ.κ. Κασαπίδης, Μουτσινάς και Σταυρογιάννης αντίστοιχα, τη στάση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο θέμα που ετέθη στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με τη μη υποχρεωτική σήμανση του μελιού που περιέχει γύρη μεταλλαγμένων φυτών.

Παρόλο που είχαν έγκαιρα επισημάνει τους κινδύνους από ένα τέτοιο ενδεχόμενο για την ελληνική μελισσοκομία προς την Κυβέρνηση και τους αρμόδιους Υπουργούς (Περιβάλλοντος, ΥπΑΑΤ και Εξωτερικών) με σχετική ερώτηση, δυστυχώς, οι αρμόδιοι κώφευσαν και αποδέχτηκαν αδιαμαρτύρητα την επιζήμια για το ελληνικό μέλι απόφαση της Ε.Ε.

Την ίδια στιγμή οι ηθικοί αυτουργοί της σταδιακής εισαγωγής μεταλλαγμένων προϊόντων στην ευρωπαϊκή αγορά, εντελώς φαρισαϊκά και σε κάθε τηλεοπτική ευκαιρία μεγαλοστομούν για τα πλεονεκτήματα του γνήσιου ελληνικού μελιού.

Πώς είναι δυνατό οι υπεύθυνοι υπουργοί της χώρας από τη μια να μην αποτρέπουν τη νομιμοποίηση κυκλοφορίας μελιού με μεταλλαγμένη γύρη στην Ε.Ε. χωρίς σήμανση και από την άλλη να επαφίεται στις δικές τους προθέσεις και αποφάσεις η κατοχύρωση και ανάδειξη των μοναδικών ποιοτικών χαρακτηριστικών των ελληνικών μελισσοκομικών προϊόντων της χώρας(μέλι, γύρη, βασιλικός πολτός, πρόπολη) που βασίζονται στο νέκταρ, τη γύρη και άλλες φυσικές ουσίες που συλλέγουν οι μέλισσες, από μη μεταλλαγμένα φυτά στην Ελλάδα;

Ακόμα ένα καίριο πλήγμα δέχεται ο αγροτικός κόσμος της χώρας, αυτή τη φορά οι μελισσοκόμοι, από την απαράδεκτη στάση υπουργών της Κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, προς όφελος οικονομικών συμφερόντων γιγαντιαίων πολυεθνικών του εξωτερικού.

Με την επισήμανση ότι η επέκταση των μεταλλαγμένων προϊόντων στην Ε.Ε και τη χώρα μας επί ελληνικής Προεδρίας αντίκειται στους νόμους της φύσης και του ελληνικού πολιτισμού και της κοινωνίας γενικότερα καλούμε όχι μόνο τους μελισσοκόμους αλλά και όλους τους μη μεταλλαγμένους στο πνεύμα πολίτες να αντισταθούν ενεργά στις προθέσεις και τις επιθυμίες νοσηρών εγκεφάλων που εντελώς υποκριτικά υπακούουν σε κελεύσματα σκοτεινών κέντρων που θέλουν την υποδούλωση της ζωής στο άκρατο κέρδος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει