«Φουλ απάτη pass» του κ. ΜητσοτάκηΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022, 13:56

Η Έφη Αχτσιόγλου, βουλευτής Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της αυριανής καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης για το ρεύμα έκανε λόγο σε δημοσίευσή της για «απάτη του κ. Μητσοτάκη» με το Power Pass και για «τα δήδεν 600 ευρώ» επιδότησης για το ρεύμα.

Ειδικότερα:

«Σήμερα επιβεβαιώθηκε η απάτη του κ. Μητσοτάκη με το “power pass” και τα δήθεν 600 ευρώ επιδότησης για το ρεύμα.

1. Εντελώς εκτός οποιασδήποτε επιδότησης μένουν 1,7 εκατ. νοικοκυριά ή το 40% όσων ισχυριζόταν η κυβέρνηση ότι θα στηρίξει.

2. Στα 2,5 εκατ. δικαιούχους που τελικά λαμβάνουν επιδότηση (εκ των 4,2 εκατ. που είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση ότι θα υποστήριζε), μοιράζονται 260 εκατ. για 6 μήνες. Πρόκειται για μεσοσταθμική επιδότηση των 17 ευρώ/μήνα», τονίζει η Αχτσιόγλου.

«Και όλα αυτά την ώρα που οι πολίτες έχουν πληρώσει ήδη λογαριασμούς ρεύματος 4 και 5 φορές πάνω», συνεχίζει.

«Με λίγα λόγια, αφού έχει συντελεστεί μία αφαίμαξη χιλιάδων ευρώ σε κάθε νοικοκυριό εδώ και πολλούς μήνες, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται τώρα ως τιμητής επιστρέφοντας λίγα ευρώ σε ένα μέρος των πολιτών. Βέβαια, από την αισχροκέρδεια ούτε που του περνάει από το μυαλό να κόψει κανένα ευρώ. Είναι προφανές ότι μετά το “fuel pass”, το “power pass” εξελίσσεται σε “φουλ απάτη pass” του κ. Μητσοτάκη. Ας γνωρίζει όμως ότι αυτό το “pass” εξαπάτησης δεν περνά πουθενά.

ΥΓ: Όσο για τα 20 εκατ. που το Υπουργείο Οικονομικών διαμηνύει πανηγυρικώς ότι θα διαμοιράσει στο μέλλον στους πολίτες, να μην παραλείψουμε να τους ευχαριστήσουμε για τη γενναιοδωρία τους», καταλήγει στη δήλωσή της» καταλήγει.

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022, 14:06Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει