Φρούριο το νησί του Παπαδιαμάντη για τους Μπαρόζο, Σούλτς και Βενιζέλο

Η σούπερ θαλαμηγός, το Skiathos Princess και η ινκόγκνιτο (;) επίσκεψη της οικογένειας Βενιζέλου στο νησί λίγα 24ωρα πριν

Φρούριο θυμίζει από το μεσημέρι της Πέμπτης η Σκιάθος, επ’ αφορμή της βραδινής άφιξης των προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, αντιπροέδρου της ελληνικής Κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου καθώς και του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Κούρκουλα, οι οποίοι έφθασαν στο νησί του Παπαδιαμάντη για την εκδήλωση – αφιέρωμα στη μνήμη του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και πολιτικού, Δημήτρη Θ. Τσάτσου, σε διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Σκιάθος”, στις 7.00 το απόγευμα της Παρασκευής, τον προαύλιο χώρο της Μονής Ευαγγελίστριας Σκιάθου.

Οι τρεις άντρες έφτασαν στο νησί με πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας στις 9.45 το βράδυ της Πέμπτης και μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο Skiathos Princess, στην θέση Αγ. Παρασκευή, αντίθετα δηλαδή με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο οποίος επίσης βρίσκεται στο νησί εδώ και λίγα 24ωρα, αλλά διαμένει σε σούπερ θαλαμηγό φίλου του.

Στο νησί, το Δημοτικό Συμβούλιο του οποίου τίμησε με κατ’ ίδιαν συνάντηση μία ώρα πριν την εκδήλωση ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, προηγήθηκε την Πέμπτη η άφιξη δεκάδων ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ακόμα και των ΟΠΚΕ, οι οποίοι διακριτικά συνοδεύουν τους υψηλούς καλεσμένους σε κάθε τους μετάκινηση.

Σύμφωνα πάντως με αποκλειστικές πληροφορίες του e-Volos.gr, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος το βράδυ της Πέμπτης απλά επανήλθε στη Σκιάθο, αφού το νησί του Παπαδιαμάντη δεν επισκέφθηκε για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι, αντίθετα και μάλιστα λίγα 24ωρα πριν (!), βρέθηκε ξανά στο νησί του Παπαδιαμάντη ινκόγκνιτο (;), μαζί με την οικογένειά του, ερχόμενος από την Σκόπελο και πριν μεταβεί στις Βρυξέλλες

Τέλος, με αφορμή την εκδήλωση, στο νησί βρέθηκαν και η Μόνιμη Αντιπρόσωπός μας στην UNESCO Κατερίνα Δασκαλάκη αλλά και η επί δεκαετία συνεργάτης του Δημήτρη Θ. Τσάτσου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Μαρία Παναγιώτου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει