«Φτιάχνουμε ένα καθαρό μονοπάτι για ένα πιο αξιόπιστο πρωτάθλημα»Την πεποίθηση ότι η αναδιάρθρωση στο χώρο του ποδοσφαίρου θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα, εξέφρασε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real News».

«Φτιάχνουμε ένα πιο καθαρό μονοπάτι, ώστε να αποκτήσουμε ένα πρωτάθλημα πιο αξιόπιστο, οικονομικό προσοδοφόρο όχι μόνο για τους μετέχοντες του ποδοσφαίρου, αλλά και για το ίδιο το κράτος μέσω των φορολογικών εσόδων και του νέου οικονομικού κύκλου που μπορεί και πρέπει να δημιουργηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράληλλα, όρισε την έλλειψη αξιοπιστίας και διαφάνειας, το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου σήμερα και ξεκαθάρισε ότι για την πάταξη της βίας, δεν είναι λύση ο αποκλεισμός των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη.

Τέλος, σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του μπάσκετ και με αφορμή την απειλή του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο κ. Βασιλειάδης σημείωσε, αναφερόμενος σε όλους τους εμπλεκόμενους: «Πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του, να σκεφτεί το ίδιο το προϊόν, το ίδιο το άθλημα. Από την πλευρά μου, ό,τι βοήθεια μου ζητηθείθα παράσχω, αλλά πάντα στο πλαίσιο του εφικτού».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, 12:54

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει