Φ.Ι.Β. : Φόλες στο κέντρο του Βόλου

Φόλες για μια ακόμη φορά σκόρπισαν οι γνωστοί- «άγνωστοι» δολοφόνοι της περιοχής.

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

Από το απόγευμα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, τα τηλέφωνα των 2 φιλοζωικών ομάδων δεχόταν συνεχείς κλήσεις για περιστατικά δηλητηρίασης (φόλες) στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου του Βόλου. Συγκεκριμένα, περιστατικά αναφέρθηκαν στην περιοχή του Αγ. Νικολάου, της πλατείας Ελευθερίας και μεταξύ των οδών 54ου Συντάγματος και Γαζή- Ρ. Φεραίου. Τρία σκυλιά νεκρά απ’ όσο γνωρίζουμε, ένα άλλο το πρόλαβαν εθελοντές και με την άμεση μεταφορά του σε γιατρό σώθηκε. Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα, που δεν γνωρίζουμε.

Κάποιοι έβαλαν φόλες μέσα στον περίβολο του Αγ. Νικολάου και στην Πλ. Ελευθερίας. Μαζεύτηκαν συνολικά 2 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με κομμάτια ψημένου κρέατος, «φυτεμένα» στα χόρτα κ στα δέντρα των 2 πλατειών. Προφανώς δεν πρόκειται για έργο ενός «ατόμου», αλλά για μια ομάδα «ατόμων» που ενήργησαν κατόπιν σχεδίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Επανειλημμένα, κάποιοι τοποθετούν δηλητηριασμένα δολώματα στην ευρύτερη περιοχή εδώ και χρόνια. Αναρωτιόμαστε πόσο ανεγκέφαλος μπορεί να είναι κάποιος, ώστε να ρίχνει δηλητήρια σε χώρους όπου καθημερινά συχνάζουν γονείς με μικρά παιδιά- παιδιά τα οποία παίζουν στο γρασίδι του περίβολου και ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαν να αγγίξουν κάποια από αυτά τα κομμάτια, να βάλουν το χέρι στο στόμα με αποτέλεσμα την πιθανή δηλητηρίαση τους.

Κάνουμε έκκληση σε όποιον είδε τα άτομα αυτά, να ενημερώσουν την αστυνομία ή τις φιλοζωικές. Ξέρουμε ότι κάποιοι τους έχουν δει εν δράσει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει