Χάκερ προειδοποιεί: «Την Κυριακή θα διαγράψω τον Ζούκερμπεργκ από το Facebook – Και μάλιστα live»

Ένας χάκερ στην Ταϊβάν ισχυρίζεται ότι θα μεταδώσει ζωντανά την προσπάθειά του να σβήσει την σελίδα του Μαρκ Ζούκερμπεργκ από το Facebook αυτή την Κυριακή.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο χάκερ με το όνομα Chang Chi-yua, που εντοπίζει αδυναμίες λογισμικού με αντάλλαγμα μετρητά, λέει ότι θα κάνει live-streaming την προσπάθειά του να διαγράψει τον λογαριασμό του δισεκατομμυριούχου στις 6 μ.μ. (τοπική ώρα) από την σελίδα του στο Facebook.

«Η μετάδοση της διαγραφής του λογαριασμού του ιδρυτή του Facebook, Ζούκερμπεργκ» λέει στους 26.000 ακόλουθούς του, ο νεαρός χάκερ που είναι 24 ετών, σύμφωνα με συνεντεύξεις που έχει δώσει στο παρελθόν, «είναι προγραμματισμένο να γίνει live».

Οι τρελαμένοι του διαδικτύου από την Ινδία μέχρι της ΗΠΑ, συνήθως εκθέτουν κενά στις εταιρικές ιστοσελίδες και τα λογισμικά, αποκομίζοντας μικρά οικονομικά οφέλη. Είναι ασυνήθιστο, ωστόσο, για κάποιον χάκερ να το κάνει σε πραγματικό χρόνο.

Ο Chang που είναι διάσημος στην πατρίδα του, έχει εμφανιστεί σε talk shows για να μιλήσει για τα κατορθώματά του, και έχει κατηγορηθεί από έναν τοπικό φορέα διαχείρισης λεωφορείων διότι μπήκε στο σύστημά τους και αγόρασε ένα εισιτήριο για μόλις 3 σεντς.

«Δεν θέλω να είμαι ένας σωστός χάκερ και δεν θέλω καν να είμαι χάκερ» δήλωσε σε πρόσφατη ανάρτησή του ο Chang. «Απλά βαριέμαι και θέλω να βγάλω μερικά χρήματα».

 Πηγή: iefimerida.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει