«Χάλκινη» η Τζίλια στο Ευρωπαϊκό Νεανίδων

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021, 11:24

Καράτε: «Χάλκινη» η Τζίλια στο Ευρωπαϊκό Νεανίδων

Η Στελίνα Τζίλια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε Νεανίδων του Τάμπερε, αφού πήρε την τρίτη θέση στα 53κ. KUMITE. Η αθλήτρια του συλλόγου ΑΣΣ Καράτε Λακκώματος ξεπέρασε τα εμπόδια των Βλασάκοβα (Σλοβακία), Αστασαουσκάιτε (Λιθουανία) και ηττήθηκε στον προημιτελικό από την Πάντσουκ. 

Η Ουκρανή αθλήτρια προκρίθηκε στον τελικό «τραβώντας» τη 17χρονη (2/4/2004) Ελληνίδα στα ρεπεσάζ. Εκεί η Τζίλια επικράτησε της Γιαχάβ (Ισραήλ) και στη συνέχεια νίκησε (2-1) τη Βελγίδα Μπουγκρέν στον κρίσιμο αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο. 

Στους αγώνες Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών ξεχώρισε από ελληνικής πλευράς και ο Γιώργος Μπαλιώτης (61κ.). 

 Έπαιξε στα ρεπεσάζ όπου δέχτηκε αντικανονικό χτύπημα από τον Τούρκο Γιλντιρίμ και ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του. Όμως τραυματίστηκε στο γόνατο και δεν ήταν δυνατό να αγωνιστεί στο ματς μεταλλίου εναντίον του Ρουμάνου Τορνάτσι και έτσι  κατέκτησε την 5η θέση.

Επίσης ο Στέλιος Φτυλάκης (-68κ.) αποκλείστηκε στον β΄ γύρο, ενώ στον α΄ γύρο ηττήθηκαν ο Νίκος Κουζούπης (-55κ.), έπαιξε και στα ρεπεσάζ και ήταν 9ος στην τελική κατάταξη), ο Νικηφόρος Κλιάφας (-76κ), η Αριέμη Τσέτσου (-48κ.), η Αγγέλικα Σιετή (-59κ.) και η Κασσιανή Φαρμάκη (+59κ.)

Τέλος, την 11η θέση κατέκτησε το ομαδικό ΚΑΤΑ που αποτελούσαν οι Χριστίνα Παππά, Λυδία Ξένου, Μαρία Παυλίτινα.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021, 11:24

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει