Χθες ο κ. Μητσοτάκης ζητούσε συγγνώμη, σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς τα βρήκε όλα άψογαΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021, 16:37

«Σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς αποκάλυψε την κοροϊδία του ελληνικού λαού όλες αυτές τις ημέρες από την κυβέρνηση. Διέψευσε εντελώς τα στοιχεία σχετικά με τα εναέρια μέσα που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Σκέρτσος πριν από λίγα μόλις εικοσιτετράωρα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει ότι «αποδεικνύεται πλέον πως το γραφείο του πρωθυπουργού από την αρχή της εθνικής οικολογικής τραγωδίας είχε μια και μόνη έννοια: πώς θα πει ψέματα και πώς θα διαστρεβλώσει για να απαλλάξει από τις εγκληματικές ευθύνες του τον κ. Μητσοτάκη». Σχολιάζει δε, πως «ακριβώς γι’ αυτό και εχθές ο κ. Μητσοτάκης ζητούσε συγγνώμη και σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς τα βρήκε όλα άψογα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ακόμα μια μέρα συνεχίζουν να παίζουν το κρυφτούλι των ευθυνών πάνω στις στάχτες των κόπων μιας ζωής χιλιάδων πολιτών» και πως «η στάση του κ. Μητσοτάκη αποτελεί σχολείο εμπαιγμού και θρασύτητας».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021, 16:37Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει