Χοροεσπερίδα του Γενικού Λυκείου Νέας Αγχιάλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Πραγματοποιήθηκε και φέτος στις 15/11/2014 η χοροεσπερίδα που διοργάνωσαν οι μαθητές της Γ ΄Λυκείου του ΓΕΛ. Ν. Αγχιάλου στο κέντρο Στέκι του Καλτσά.

1.jpg

Παραβρέθηκαν όλοι οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου, οι καθηγητές τους ,οι γονείς και οι συγγενείς των μαθητών , οι καθηγητές των φροντιστηρίων ,καθώς και οι μαθητές των άλλων τάξεων του Λυκείου και του Γυμνασίου.

2.jpg

Σύντομο χαιρετισμό προς τους καλεσμένους απεύθυνε η μαθητρια της Γ΄ τάξης Αμαλία Τζανή Η οργάνωση ήταν άψογη καθώς οι μαθητές παρουσίασαν φωτογραφικό υλικό μέσω Η/Υ από τη παιδική και μαθητική τους ζωή και τις εκδηλώσεις του σχολείου. Ήταν μια βραδιά στην οποία οι μαθητές μακριά από το άγχος των μαθημάτων για τις εξετάσεις του Ιουνίου διασκέδασαν ,χάρηκαν και χόρεψαν παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς μέχρι τις πρωινές ώρες.

201411191637111679.jpg

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τη λαχειοφόρο αγορά καθώς και από τις κάρτες θα διατεθούν για την πενθήμερη εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί φέτος το Δεκέμβρη στην Αθήνα. Επίσης θα πρέπει να τονισθεί ότι η εξυπηρέτηση του προσωπικού του κέντρου Καλτσά ήταν άριστη χωρίς κανένα πρόβλημα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Να αναφερθεί ακόμη ότι τη φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς την είχε ο Κων/νος Γιαννάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει