Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Πλήθος εκπροσώπων φορέων και απλών πολιτών βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης, παραμονή Χριστουγέννων, στο γραφείο του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού για να ανταλλάξουν ευχές. Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα έψαλαν στο περιφερειάρχη η μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας, η φιλαρμονική του δήμου Λαρισαίων, μέλη του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων «Ο Κατσαντώνης», μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, παιδιά των εργαζόμενων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και πολλά μικρά παιδιά με τα τρίγωνά τους.

Μιλώντας στην χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο κ. Αγοραστός ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους και τόνισε ότι «θέλω να σας ευχαριστήσω για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μαζί σε μία δύσκολη περίοδο, έχοντας μετατρέψει την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε πρότυπο, πρώτη σε όλη την Ελλάδα. Θέλω να σας ευχαριστήσω επίσης για τον αγώνα που καταβάλουμε όλοι μαζί για τον συνάνθρωπό μας. Γιατί κάθε προσπάθεια που καταβάλουμε εμείς εδώ, έχει αντίκτυπο στην κοινωνία και στο συνάνθρωπό μας, είτε με χρήμα στην πραγματική οικονομία, είτε με δουλειά, είτε με οτιδήποτε άλλο που είναι για τον άνθρωπο».

Επίσης τον κ. Αγοραστό επισκέφθηκαν η πρόεδρος κ. Άντα Σαρτζή και μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Λάρισας «Artfools» για να τον ευχαριστήσουν με ένα αναμνηστικό δώρο για την πολύτιμη προσφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη διεξαγωγή του Φεστιβάλ, το οποίο φέτος φιλοδοξεί να λάβει πανθεσσαλικό χαρακτήρα.

Ευχές με τον Περιφερειάρχη αντάλλαξαν ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας κ. Μιχάλης Σακελλαρίου και το μέλος της διοίκησης κ. Γιώργος Καραγιώτας, με τον κ. Σακελλαρίου να εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ. Αγοραστό για την αγαστή συνεργασία που υπάρχει αλλά και για το γεγονός ότι η Περιφέρεια με τη συνέπειά της απέναντι στις υποχρεώσεις της, συμβάλει σε μία δύσκολη περίοδο, στην ομαλή λειτουργία του ΚΤΕΛ.

Τέλος, τον κ. Αγοραστό επισκέφθηκαν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δαμασίου κ. Γιώργος Τσιανάκας, ο πρόεδρος ΤΟΕΒ Δαμασίου κ. Γιώργος Μανίκας και μέλη του αγροτικού συνεταιρισμού Δαμασίου προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές αλλά και να ευχαριστήσουν τον Περιφερειάρχη για τη σειρά έργων που έχει υλοποιήσει η Περιφέρεια στην περιοχή τους όπως η αντιπλημμυρική προστασία, η γέφυρα, και οι τρεις αρδευτικές γεωτρήσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει