Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου σε συνεργασία με το Häagen Dazs Cafe, οργανώνει σειρά εκδηλώσεων στην παραλία του Βόλου για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Οι εκδηλώσεις είναι κοινωνικού περιεχομένου και αφορούν την συλλογή τροφίμων, παιχνιδιών, ειδών πρώτης ανάγκης και οτιδήποτε άλλο έχουν στη διάθεση τους οι κάτοικοι του Βόλου. Η προσπάθεια αυτή αφορά την ενίσχυση:

1)Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου

2)Σπίτι γαλήνης Χριστού Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου

3)Ορφανοτροφείο Βόλου

4)Πολύτεκνες και τριτεκνες οικογένειες Νότιου Πηλίου

Σε όλους τους παρευρισκόμενους της εκδήλωση το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου θα μοιράσει γλυκές λιχουδιές παρέα με τον Άγιο Βασίλη. Ο χώρος της παραλίας έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με το κλίμα των ημερών καθώς έχει τοποθετηθεί χριστουγεννιάτικη φάτνη , δέντρα και παραδοσιακά ξύλινα σπιτάκια για τη συλλογή των δώρων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης για το χώρο της παραλίας έχει ως έξης:

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 ώρα 5:30 μ.μ:

Χοροί από το χορευτικό σύλλογο ”Φίλοι Άγιας Μαρίνας Κισσού

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου ώρα 5:30 μ.μ :

Χοροί από διάφορα χορευτικά συγκροτήματα

Κυριακή 6 Ιανουαρίου ώρα 5:30 μ.μ :

Χοροί από το χορευτικό συγκρότημα της Λέσχης Εργαζόμενου Κοριτσιού Δήμου Βόλου και του συλλόγου Διάδοση Ελληνικής μουσικής Κάτω Λεχωνιών.

Επίσης το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου οργανώνει δυο εκδηλώσεις στην Αργαλαστή.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6:30 μ.μ.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου σε συνεργασία με την εταιρεία Benetton Θεσσαλίας , διοργανώνει Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά στην κεντρική πλατεία Αργαλαστής (στην ταβέρνα καπηλειό της κας Νικολέττας Κουτλάγκα). Ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά, ενώ κλόουν και ταχυδακτυλουργοί θα «μαγέψουν» και θα ψυχαγωγήσουν τα παιδιά. Γλυκιές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές θα γευτούν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Στην εκδήλωση θα μετάσχει μουσικό συγκρότημα που θα αποδώσει χριστουγεννιάτικη μουσική. Παράλληλα, θα δοθεί θεατρική παράσταση του έργου του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Η Σταχτομαζώχτρα».

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6:30 μ.μ :

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου στην κεντρική πλατεία Αργαλαστής (στην ταβέρνα καπηλειό της κας Νικολέττας Κουτλάγκα), διοργανώνει εορταστική εκδήλωση για τις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες του Νοτίου Πηλίου. Ο «Άγιος Βασίλης» θα μοιράσει δώρα στις οικογένειες που θα παραβρεθούν.

Γλυκιές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές θα γευτούν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Στην εκδήλωση θα μετάσχει μουσικό συγκρότημα που θα αποδώσει εορταστική μουσική. Δηλώσεις συμμετοχής στην κα Ελένη Γιώτη 697-8525599 από ώρα 6-9 μ.μ. Απαραίτητο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο Νοτίου Πηλίου.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου Στέργιος Παπαιωάννου τόνισε, ότι μπορεί η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου να μην παραχώρησε τον αύλειο χώρο του Γυμνασίου- Λυκείου για να γίνει το «Χωριό το Άη Βασίλη», αλλά το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου φρόντισε να προσφέρει τη χαρά σε παιδιά και μεγάλους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει