Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά στη Νέα Αγχίαλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Για μια ακόμη χρονιά, συνεχίζοντας τις τόσο πετυχημένες κοινές δράσεις και εκδηλώσεις οι σύλλογοι της Νέας Αγχιάλου διοργάνωσαν την καθιερωμένη παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή με καλεσμένους όλα τα παιδιά μικρότερα και μεγαλύτερα της πόλης μας, αλλά και πολλούς μπαμπάδες και μαμάδες.

Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Δεκέμβρη το δημοτικό αμφιθέατρο γέμισε από χαρούμενες παιδικές φωνές καθώς ήταν κατάμεστο από τα παιδιά και τους γονείς τους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα όλων σχεδόν των μαζικών φορέων της περιοχής. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Φιλοπρόοοδυ Συλλόγου κ. Γιώργος Ταβέλης, εκ μέρους όλων των διοργανωτών ευχήθηκε σε όλους υγεία και ευτυχία και αμέσως έδωσε το μικρόφωνο στις αδελφές Αλεξάνδρα και Εμμανουέλλα Πλατανιά, που με ιδιαίτερη ευαισθησία και με μόνη συνοδεία τις δικές τους κιθάρες τραγούδησαν χριστουγεννιάτικους ύμνους και βέβαια τα παραδοσιακά κάλαντα.

Το κύριο μέρος της εκδήλωσης κάλυψε ο γνωστός ταχυδακτυλουργός «MΑGELLO» που με τα «μαγικά» του και το αστείρευτο κέφι του, χάρισε απλόχερα το γέλιο και τη χαρά σε όλους τους θεατές μικρούς και μεγάλους.

Το πρόγραμμα έκλεισαν και πάλι οι αδελφές Αλεξάνδρα και Εμμανουέλλα Πλατανιά με χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ κανένας από τους μικρούς μας φίλους δεν έμεινε παραπονεμένος αφού όλοι πήραν τα δωράκια τους και παραδοσιακά γλυκά από τον Άγιο Βασίλη.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και χάρηκαν μαζί με τα παιδιά και τους γονείς τους ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου κ. Δημήτρης Λιβογιάννης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κα Γιούλη Μποντού και το μέλος του τοπικού συμβουλία Νέας Αγχιάλου κ. Κώστας Γκινίδης.

Οι διοργανωτές Σύλλογοι

1) Αθλητικός Όμιλος «ΠΥΡΑΣΟΣ»

2) Αθλητικός Σύλλογος «ΦΘΙΩΤΙΔΕΣ ΘΗΒΕΣ – ΑΓΧΙΑΛΟΣ»

3) Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου

4) Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Η ΔΗΜΗΡΤΙΑΔΑ»

5) Ορειβατικός Σύλλογος Νέας Αγχιάλου

6) Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του «Ευγένειου» 1ου Δημοτικού Σχολείου

7) Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του «Βαρνάλειου» 2ου Δημοτικού Σχολείου

8) Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου

9) Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων

10) Σύλλογος Κτηνοτρόφων

10) Σύλλογος Κυνηγών

11) Σύλλογος των εν Θεσσαλία Οξυωτών

12) Φιλοπρόοδος Σύλλογος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει