Χρ. Μπουκώρος: Δεν επαρκούν οι τραπεζοκόμοι στο Γ.Ν. Βόλου

Τονίζει με ερώτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. προς τον υπουργό Υγείας

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Υγείας, τονίζοντας τις σημαντικές ελλείψεις σε τραπεζοκόμους του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ερώτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας, το οργανόγραμμα του νοσοκομείου ορίζει 15 οργανικές θέσεις, εκ των οποίων οι έξι μόνο είναι καλυμμένες. Μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Το υπάρχον προσωπικό είναι πλέον καταπονημένο και αδυνατεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες ενός τόσο μεγάλου νοσοκομείου. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν λάβει τα ρεπό και τις άδειες που δικαιούνται. Ακόμη και δύο άτομα που αναμένεται να προσληφθούν από την τελευταία προκήρυξη δωδεκάμηνης απασχόλησης, δεν αναμένεται να συνεισφέρουν σημαντικά στα μεγάλα λειτουργικά κενά, που δημιουργούνται με την υποστελέχωση του συγκεκριμένου τμήματος των τραπεζοκόμων».

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος ζητά να ενημερωθεί από τον αρμόδιο υπουργό, για το εάν προτίθεται να καλύψει με μόνιμο προσωπικό τραπεζοκόμων το Γ.Ν. Βόλου και όχι με πρόσκαιρες λύσεις, όπως οι συμβάσεις μέσω ΟΑΕΔ ή ορισμένου χρόνου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει