«Ψηφίστε τη συμφωνία, ό,τι ευχηθήκαμε έγινε πραγματικότητα»«Ψηφίστε τη συμφωνία, ό,τι ευχηθήκαμε έγινε πραγματικότητα» ανέφερε χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ σε δηλώσεις του σε εκδήλωση για τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Δώστε τέλος στην απομόνωση… Με τη συμφωνία έχουμε οφέλη από τη συνεργασία με τους γείτονες, που από εχθροί έγιναν φίλοι της ‘’Μακεδονίας’’» ανέφερε ο Ζάεφ για την Ελλάδα.

«Η συμφωνία ανοίγει τις θύρες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στη χώρα μας. Με την επίτευξη της συμφωνίας καταδείξαμε τη δημοκρατική μας ωριμότητα. Ευρωπαϊκούς τρόπους. Και η διεθνής κοινότητα το αναγνώρισε αυτό, και η χώρα μας έχει ειλικρινείς φίλους σε όλο τον κόσμο» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός της χώρας και αναφερόμενος σε όσους τάσσονται κατά είπε:

«Έτσι ειλικρινά δεν γνωρίζω ποιος και γιατί θα μποϊκοτάρει το δημοψήφισμα. Θα μποϊκοτάρουν εναντίον των εαυτών τους και όσων πετύχαμε».

Όπως ανέφερε ο σκοπιανός πρωθυπουργός «οι πολίτες κάνουν σοφές αποφάσεις γιατί αγαπούν την πατρώα γη, και έχουν ευθύνη για τα παιδιά τους (…) Οι πολίτες θα πάρουν μια ιστορική απόφαση για το μέλλον τους και την πατρίδα τους… Πολίτες, μη φοβάστε, ελάτε να ψηφίσετε χωρίς αμφιβολίες γιατί δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018, 11:41

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει