«Όλοι μαζί θα εργαστούμε για την ισότιμη ανάπτυξη όλων των δήμων της περιφέρειας»«Η συμπόρευση με αξιόλογες γυναίκες και σε “δύσκολες” περιοχές της Αττικής αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα στην προσπάθεια να διεκδικήσει η περιφέρεια μία ουσιαστική επανεκκίνηση». Αυτό τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, σε εκδήλωση γυναικών στο Κερατσίνι.

Την εκδήλωση με γυναίκες από το Κερατσίνι, το Πέραμα, τη Νίκαια και την περιοχή του Ρέντη διοργάνωσε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική», Ε. Μπαρμπαγιάννη, τιμώντας την προσφορά της γυναίκας σε όλους τους τομείς.

Ο κ. Πατούλης εξήρε την προσφορά της σύγχρονης γυναίκας στο επαγγελματικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, εξέφρασε την ικανοποίησή του που βρέθηκε «ανάμεσα σε τόσες γυναίκες, οι οποίες ζουν και δραστηριοποιούνται σε δήμους που “διψούν” για παρεμβάσεις με αναπτυξιακές προοπτικές» και δεσμεύτηκε ότι «θα δουλέψουμε όλη η ομάδα για να πετύχουμε την ισότιμη και ισόρροπη ανάπτυξη όλων των δήμων της Αττικής».

Επίσης, χαρακτήρισε «πολύτιμη τη συνεργασίας με τις γυναίκες», τονίζοντας ότι η «συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική, τους δημοκρατικούς θεσμούς και τα κέντρα αποφάσεων δεν είναι θέμα ποσοστώσεων αλλά ουσίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019, 15:45

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει