Όργωσε την Μαγνησία την εβδομάδα που μας πέρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργύρης Κοπάνας

Α. Κοπάνας : Οι πολίτες μεταφέρουν με τον πιο έγκυρο τρόπο τον παλμό της κοινωνίας. Όποιος κινείται έξώ από την κοινωνική πραγματικότητα, βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου

Πυκνό πρόγραμμα επισκέψεων σε όλες τις περιοχές της Μαγνησίας είχε καθημερινά ο Αργύρης Κοπάνας φεύγοντας από το γραφείο του.
Αργαλαστή, Ριζόμυλο, Αχίλλειο, Μικροθήβες και Βελεστίνο ήταν οι σταθμοί της περασμένης εβδομάδας.

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει: “Οι πολίτες μεταφέρουν με τον πιο έγκυρο τρόπο τον παλμό της κοινωνίας. Όποιος κινείται έξώ από την κοινωνική πραγματικότητα, βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου και είναι καταδικασμένος σε αποτυχία”.

Στο Βελεστίνο βρέθηκε χθες Σάββατο και παρακολούθησε στο στάδιο τον ποδοσφαιρικόαγώνα μεταξύ Ρήγα Φεραίου και Πτελεού, μετά από πρόσκληση του Δ.Σ.

Μάλιστα μετά το πέρας του αγώνα, το Δ.Σ. του Ρήγα δώρισε στον Αντιπεριφερειάρχη ένα κασκόλ της ομάδας και ένα εισητήριο διαρκείας.
Ο Αργύρης Κοπάνας συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την αγωνιστική τους απόδοση και κάθισε μαζί τους σε κεντρικό κατάστημα. Μαζί βρέθηκαν φίλοι της ομάδας, Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Αντιδήμρχος Καθαριότητας της περιοχής.

Στο Αχίλλειο και στο Ριζόμυλο συνάντησε τους πρόεδρους των Τοπικών Συμβουλίων κ.κ Μαρκάκη και Αρμέντζιο αντίστοιχα, καθώς και Δημοτικούς Συμβούλους και δημότες και άκουσε με ενδιαφέρον τους προβληματισμούς τους τονίζοντας παράλληλα ότι : “Με μπροστάρη τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό δίνουμε τεράστιο αγώνα για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της εποχής και της αρνητικής συγκυρίας”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει