Όσα συνέβησαν στο 1ο «GALA ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ» που διοργανώθηκε από τον ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

[ad_1]

Με οργανωτική και αθλητική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο «GALA ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ» που διοργανώθηκε από τον ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ-ΕΥΒΟΙΑΣ το Σάββατο 19 Ιουνίου, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Σε μια όμορφη βραδιά, συμμετείχαν 122 αθλητές όλων των κατηγοριών πετυχαίνοντας καλές επιδόσεις και πολλά ατομικά ρεκόρ. Την καλύτερη επίδοση πέτυχε στα 800μ ο Θανάσης Καλάκος του Παναθηναϊκού με 1:50:95, κερδίζοντας μετά από έντονο ανταγωνισμό τον Χαράλαμπο Λαγό του ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (1:51.41). Αυτή η επίδοση βαθμολογείται με 999 πόντους (βάση του World Athletics Scoring Tables of Athletics) και έτσι ο Καλάκος κατάκτησε το έπαθλο του καλύτερου αθλητή του GALA. Έντονος ανταγωνισμός με καλές επιδόσεις υπήρξε και στα 800μ των Γυναικών με την Τατιάνα Πέτσα του ΓΣ Γλυφάδας και την Ευτυχία Γιουβρή του ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ να πετυχαίνουν 2:10.33 και 2:10.75 αντίστοιχα, αλλά και στα 1500μ γυναικών με την Κατερίνα Κουτλή του ΓΣ Ηλιούπολης να πετυχαίνει 4:30.90. Στη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε και αγώνας ενός μιλίου Ανδρών (1.609μ.) αντί για 1.500μ.,αγώνισμα που έχει να πραγματοποιηθεί στην χώρα μας για περισσότερα από 20 χρόνια. Νικητής στην κούρσα του ενός μιλίου στέφθηκε ο 21χρονος Θανάσης Λιγώνης με 4:17.93.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Παιδείας Κύριο Κωσταντίνο Γαλάνηγια την εξασφάλιση όλων των απαραίτητων διευκολύνσεων καιτον Δήμο Χαλκίδας για την παραχώρηση του σταδίου, συμβάλλοντας συνολικά στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Επίσης το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, με επικεφαλής τον Αρχίατρο Κύριο Αγάλο Φωτόπουλο, τον Ιατρό των αγώνων Χαράλαμπο Παπαγεωργίου, την παρουσία του ΕΚΑΒ και την εθελοντική ομάδα έρευνας και διάσωσης Ευβοίας για την εξασφάλιση της εγκυρότητας στην τήρηση των Υγειονομικών πρωτοκόλλων και της ασφαλούς διεξαγωγής όλων των αγωνισμάτων.H διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο καθώς όλοι όσοι βρέθηκαν μέσα στο Στάδιο πέρασαν από τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού (οι αθλητές είχαν περάσει από rapidtest τις τελευταίες 24 ώρες πριν τον αγώνα).

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Κύριο Κώστα Ευθυμιάδη που έκανε την κάλυψη των αγώνων δίνοντας άλλη χροιά στην διοργάνωση. Ένας γνήσιος λάτρης του στίβου, πρώην μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας και επί πολλές δεκαετίες παράγοντας του αθλητισμού στην Εύβοια.

Να ευχαριστήσουμε όλους τους κριτές, συνεργάτες, εθελοντές και φίλους για την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχία των αγώνων.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης:

Την εταιρία NP-ΝΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ασφαλιστική, μια εταιρία 17 ετών που θέτει νέα δεδομένα στην Ελληνική ασφάλιση.

Την εταιρία ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ που στην εκδήλωση μας συμμετείχε με το νέο πρωτοποριακό προϊόν που κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μπάρα πρωτεΐνης μανιταριών CORDYCEPS.

Την εταιρία SEPTONA,μια 100% Ελληνική οικογενειακή εταιρία από το 1995με μεγάλη γκάμα προϊόντων.

ΤαX-TREMESTORES, την No1 αλυσίδα προϊόντων fitness σε Ελλάδα & Κύπρο. Ειδικεύεται στα όργανα γυμναστικής και τα συμπληρώματα διατροφής.

Τα πλήρη αποτελέσματα καθώς και δωρεάν φωτογραφικό υλικό των αγώνων μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link:

Τρίτων Χαλκίδας: 1ο ‘Γκαλά Αποστάσεων’ (αποτελέσματα-photos & video)

Την πλήρη μετάδοση του 1ουGALA μπορείτε να ξαναδείτε στις παρακάτω διευθύνσεις.

https://www.facebook.com/aotritonxalkidas

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει