«Όσο ο κύριος Μητσοτάκης θα καταρρέει, όλο και πιο επικίνδυνος θα γίνεται για τη Δημοκρατία και την πατρίδα»Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022, 14:47

Ο Γιάννης Μαντζουράνης με δήλωσή του καταδικάζει την τοποθέτηση-ντροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη που έκανε στη Βουλή, ότι μπήκαν βόμβες στον Real γιατί έκανε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει ότι «πρόκειται για ένα πολιτικό πρόσωπο, που μπρος στην επερχόμενη κατάρρευση του κυριεύεται από ανεξέλεγκτο πανικό, απασφαλίζει και καταφεύγει στον διχασμό, που είναι το τελευταίο όπλο κάθε αυταρχικού καθεστώτος. Όλα αυτά εγκυμονούν κινδύνους για τη Δημοκρατία και την πατρίδα».

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση:

Ο «εκτσογλανισμός»: Τελευταίο στάδιο του Μητσοτακισμού

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεδιάντροπα αποδίδει μια καταδικαστέα εγκληματική ενέργεια, όπως ο εμπρησμός μιας εφημερίδας, στην αξιωματική αντιπολίτευση χωρίς καμία απόδειξη, ουδείς πρέπει να απορεί και πολύ περισσότερο να σοκάρεται για την αλαζονεία, τον πολιτικό αμοραλισμό, τη μικροπολιτική σκοπιμότητα και τη χυδαιότητα, που αποκαλύπτονται από τον εμπρηστικό λόγο του στη Βουλή των Ελλήνων. Αντίθετα ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρειάζεται κατανόηση και συμπόνια. Πρόκειται για ένα πολιτικό πρόσωπο, που μπρος στην επερχόμενη κατάρρευση του κυριεύεται από ανεξέλεγκτο πανικό, απασφαλίζει και καταφεύγει στον διχασμό , που είναι το τελευταίο όπλο κάθε αυταρχικού καθεστώτος. Όλα αυτά εγκυμονούν κινδύνους για τη δημοκρατία και την πατρίδα και γι΄ αυτό όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να ανησυχούν σοβαρά.

Όταν όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει για εκτσογλανισμό, σίγουρα στέκεται μπροστά στον καθρέφτη του. 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022, 15:53Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει