«Άθλιες μέθοδοι Μητσοτάκη για να συμψηφίσει το σκάνδαλο των υποκλοπών»

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023, 01:17

ΣΥΡΙΖΑ: «Άθλιες μέθοδοι Μητσοτάκη για να συμψηφίσει το σκάνδαλο των υποκλοπών»

Για «άθλιες μεθόδους» εκ μέρους του πρωθυπουργού «προκειμένου να συμψηφίσει το σκάνδαλο των υποκλοπών, τους Πάτσηδες, τα δισεκατομμύρια των απευθείας αναθέσεων», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας ieidiseis.gr.

«Το σημερινό δημοσίευμα του ieidiseis.gr σύμφωνα με το οποίο ο Πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος μαύρου χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, δέχτηκε πιέσεις για να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πιέσεις στις οποίες δεν ενέδωσε λέγοντας ότι «δεν παίζει πολιτικά παιχνίδια» επιβεβαιώνει το πόσο στημένα ήταν όλα στο Ειδικό Δικαστήριο με την ψευδομάρτυρα γραμματέα του κ. Καλογρίτσα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι το δημοσίευμα «αποκαλύπτει επίσης τι άθλιες μεθόδους είναι ικανός να επιστρατεύσει ο κ. Μητσοτάκης προεκλογικά, προκειμένου να συμψηφίσει το σκάνδαλο των υποκλοπών, τους Πάτσηδες, τα δισεκατομμύρια των απευθείας αναθέσεων που προκαλούν τη δημοκρατική συνείδηση και το αίσθημα δικαιοσύνης των πολιτών».

«Δεν είμαστε όλοι το ίδιο κύριε Μητσοτάκη», σχολιάζει καταληκτικά, «ο Ελληνικός λαός το γνωρίζει και θα το επιβεβαιώσει στην κάλπη».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023, 01:17

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει