Άθλιες συνθήκες υγιεινής σε δωμάτιο του ογκολογικού Παίδων Αγλαΐα Κυριακού

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, 18:23

Άθλιες συνθήκες υγιεινής σε δωμάτιο του ογκολογικού Παίδων Αγλαΐα Κυριακού

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

Μια απαράδεκτη κατάσταση που δύσκολα συναντά κανείς ακόμη και σε νοσοκομεία χωρών του τρίτου κόσμου, περιγράφει μια μητέρα που χρειάστηκε να νοσηλεύσει το 2,5 ετών παιδί της στο ογκολογικό νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Οι συνθήκες εγκατάλειψης και βρωμιάς που συνάντησε στο δωμάτιο στο οποίο νοσηλεύεται το παιδί της, μαζί με ένα ακόμη παιδάκι το οποίο έχει παρά φύσιν έδρα, είναι πραγματικά αηδιαστικές. Τις συνθήκες αυτές τις γνωστοποίησε από την πρώτη στιγμή στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, φοβούμενη για την υγεία του παιδιού της αλλά και της ίδιας. Σαν να το ήξερε ότι κάτι θα συμβεί, αφού μια μέρα μετά (σ.σ. σήμερα 16 Μαρτίου)  η ίδια αλλά και το 2,5 ετών παιδί της προσβλήθηκαν από γαστρεντερίτιδα. 

Η καταγγέλλουσα μητέρα κυρία Γωγώ, μίλησε στη «Ζούγκλα», περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τις απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής στο δωμάτιο του νοσοκομείου και όσα βιώνει εδώ και τρείς μέρες που χρειάζεται να νοσηλευτεί το παιδί της στο δημόσιο νοσοκομείο Παίδων, απευθύνοντας μάλιστα στο τέλος της καταγγελίας της και ένα ερώτημα προς τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη. Ένα ερώτημα που κάθε γονέας θα έκανε…

Ακολουθεί η καταγγελία της μαζί με τις φωτογραφίες και το βίντεο που μας έστειλε τα οποία αποτελούν αδιάψευστους μάρτυρες των όσων καταγγέλλει. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, 18:23

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει