Έσπασε από το ξύλο την μύτη της αδελφής του



Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023, 08:13

Με βαρύ ποινικό μητρώο, ένας 36χρονος Βολιώτης που είναι φυλακισμένος στις φυλακές Λάρισας, μεταφέρθηκε χθες στον Βόλο για να δικαστεί από το Τριμελές για τον άγριο ξυλοδαρμό της αδελφής του.

Το επεισόδιο στο σπίτι της 32χρονης έγινε το 2019 και πέρασαν 3,5χρόνια για να συζητηθεί η υπόθεση, μετά από συνεχόμενες αναβολές.

Ο 36χρονος που δεν συμφωνούσε με τις επιλογές της αδελφής του στη διαχείριση προσωπικών της θεμάτων, έκανε έφοδο στο σπίτι της και παρά της εκκλήσεις της, δεν έφευγε. Ξέσπασε φασαρία και εκείνος της επιτέθηκε, ενώ ήταν μεθυσμένος.

Την σώριασε στο πάτωμα και την κλωτσούσε αλύπητα στο σώμα και το κεφάλι, ενώ της έσπασε την μύτη. Η γυναίκα χτυπήθηκε ανελέητα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ ο αδελφός της συνελήφθη μετά από όσα κατέθεσε η ίδια στο ιατρικό προσωπικό, που κάλεσε την αστυνομία. Όλο το πρόσωπό της μετά την επίθεση που δέχτηκε ήταν παραμορφωμένο.

Ο 36χρονος , αναμένοντας να δικαστεί η συγκεκριμένη υπόθεση διέπραξε και άλλα σοβαρά αδικήματα, που τον οδήγησαν στη φυλακή.

Χθες έγινε η μεταγωγή του για την εκδίκαση της υπόθεσης και δήλωσε στο δικαστήριο πως ήταν μεθυσμένος, γι’ αυτό «πιαστήκανε στα χέρια». Καταδικάστηκε σε ένα χρόνο και ένα μήνα φυλάκισης χωρίς αναστολή για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Πηγή: gegonota.news

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023, 08:16



Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει