Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 16χρονου Ηλία

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023, 14:53

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 16χρονου Ηλία

Βρέθηκε ο Ηλίας Δ., 16 ετών, σήμερα (22/1), δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

Ειδικότερα, ο 16χρονος εντοπίστηκε στην Κυψέλη και είναι καλά στην υγεία του, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωσή του «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Ηλία για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

Η περιπέτεια του Ηλία Δ., 16 ετών, έληξε σήμερα, δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο Ηλίας Δ.  βρέθηκε στην περιοχή της Κυψέλης και είναι καλά στην υγεία του.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Ηλία Δ. για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023, 15:01

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει