Αγωνιστικά μαθήματα ψυχικής δύναμης στο “Handy Cup”

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Απριλίου 2023, 11:30

Αγωνιστικά μαθήματα ψυχικής δύναμης στο “Handy Cup”

του Δημήτρη Διατσίδη

 

Όταν όλοι μας παραπονούμαστε για τα μικροπροβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε, ας παρακολουθήσουμε κάποιους άλλους με πολύ σοβαρότερα, που δεν το βάζουν κάτω και φτάνουν μέχρι και να αγωνίζονται μέσα σε πίστες, ακόμη και αν κάποιες φορές τους λείπει ένα χέρι ή ένα πόδι!!!

Το Κύπελλο “European Handy Bridgestone Cup” ξεκίνησε στην Ισπανία στην πίστα Angel Nieto Circuit στην Jerez de la Frontera. Ο Αγώνας τους έγινε μαζί με το Ισπανικό Πρωτάθλημα ESBK των Superbike, με μια τέλεια διοργάνωση από την Ομοσπονδία RFME.

Οι Κατατακτήριες Δοκιμές έγιναν το Σάββατο και 10 οδηγοί κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τους δύο Αγώνες που ακολούθησαν. Ο 1ος Αγώνας έγινε το Σάββατο το απόγευμα και στους πρώτους γύρους τρεις Ιταλοί οδηγοί έδωσαν τη μάχη για τη νίκη. Οι  Lorenzo Picasso, Emiliano Malagoli και Ivo Arnoldi, στην κατηγορία των 1000 κ.εκ., με τελικό νικητή τον Picasso. Στην κατηγορία με “Λιγότερη Αναπηρία” (Lesser Impaired) ο Arnoldi ήταν ο νικητής, ενώ Ιταλική ήταν η κυριαρχία και στα 600 κ.εκ., με τους Maximilian Sontacchi 1ο, Iacopo Gardiol 2ο και Vito Pisanello 3ο. Ο ισπανός Antonio Montoya κέρδισε στην “Lesser Impaired”.

Την Κυριακή το πρωί στα 1000 κ.εκ., έγινε επική μάχη από τους Picasso, Malagoli και Arnoldi, με τελικό νικητή τον Picasso, μόλι; 53 εκατοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Malagoli. Ο Arnoldi κέρδισε στους Lesser Impaired. Στα 600 ο Sontacchi κέρδισε τον Pisanello. Ο Montoya και πάλι νικητής στους Lesser Impaired.

Το φοβερό είναι ότι όλοι αυτοί οι οδηγοί συνεχίζουν να κάνουν αυτό που αγαπούν, με τόσο πείσμα και επιμονή που τους κάνει ταχύτερους από πάρα πολλούς οδηγούς, χωρίς κινητικά προβλήματα. Και μέσα από αυτήν τη συμμετοχή τους στο μηχανοκίνητο αθλητισμό μπορούν και δίνουν νέο νόημα στη ζωή τους και μεγάλη χαρά στους συγγενείς και φίλους τους!


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Απριλίου 2023, 11:30

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει