Αναγνώστης του e-Volos.gr προς τον Δήμαρχο Βόλου

Καλημέρα κ. Δήμαρχε,
Είμαι κάτοικος Αλυκών για λίγες εβδομάδες κάθε χρόνο, καθώς η μόνιμή μου κατοικία βρίσκεται στην Αθήνα. Βολιώτης είμαι, αλλά μία καλή εργασιακή ευκαιρία, πριν πολλά χρόνια, με ανάγκασε στην εσωτερική μετανάστευση. Επειδή όμως τα παιδιά μου θέλω να διατηρούν επαφές με την υπόλοιπη οικογένειά μας, με τα παιδιά του αδερφού μου δηλαδή, τα στέλνω με την μητέρα τους εδώ και χρόνια, από την ημέρα που κλείνουν τα σχολεία μέχρι τον Σεπτέμβριο που ανοίγουν ξανά και κάποιες εβδομάδες ανεβαίνω και εγώ.

Σαφώς και δεν χρειάζεται να κάνω κάποια ιδιαίτερη αναδρομή στο παρελθόν, αγαπητέ Πάνο Σκοτινιώτη, για να θυμηθούμε τις δόξες των Αλυκών, όπως επίσης δεν θα μπω στην διαδικασία να κράξω, μέσω του βήματος που μου δίνεται, τους μόνιμους κάτοικους των Αλυκών, οι οποίοι με τις παρεμβάσεις τους κατάφεραν να αδειάσει η περιοχή, από τα δεκάδες κάποτε καταστήματα διασκέδασης, που τώρα τα αναζητούν και πάλι.

Θέλω όμως να σταθώ στην δημοτική πλάζ και στην κατάντια της. Γιατί ρε Πάνο, εσύ, ένας άνθρωπος τόσο αξιόλογος, επιτρέπεις αυτό το κατάντημα; Δηλαδή μόνο ο Πιτσιώρης είχε ικανότητες; Προσωπικά δεν το πιστεύω. Αλλά ρε Πάνο, από την ημέρα που ανέλαβε ο Κυριάκος ο Μήτρου και έπειτα, αυτή η πλαζ έχει καταστραφεί.

Βούλιαζε κάποτε από κόσμο, ειδικότερα όταν την διαχειρίζονταν ο Δημήτρης ο Γεωργιάδης με τον Μιχάλη τον Μπαλαρούτσο. Θυμάσαι εποχές; Χιλιάδες οι λουόμενοι και φυσικά οι δραχμές, τότε, τόσο για τους δύο επιχειρηματίες, όσο και για τα ταμεία του Δήμου Βόλου.

Πάνο Σκοτινιώτη, ειλικρινά, πρέπει να κάνεις κάτι. Η καρδιά μου πονάει όποτε πάω τα πιτσιρίκια για μπάνιο. Ενεργοποιήσου. Ο Δήμος Βόλου έχει ανάγκη από σοβαρές παρεμβάσεις και εσύ μπορείς να τις κάνεις.

Ελπίζω του χρόνου, τέτοια εποχή, να μην μπορώ να τραβήξω τις ίδιες φωτογραφίες, αλλά πολύ καλύτερες για να δείξω εγώ στους φίλους μου και κυρίως τα παιδιά μου στους συμμαθητές τους.

20110709_009.jpg

20110709_008.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει