Ανακοίνωση ΝΔ για την επέτειο 25 ετών από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 23 Απριλίου 2023, 14:08

Ανακοίνωση ΝΔ για την επέτειο 25 ετών από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή

«Σαν σήμερα, πριν από 25 χρόνια, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πέρασε στην Ιστορία. Ο Εθνάρχης και ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας διαμόρφωσε όλες τις μεγάλες πολιτικές εξελίξεις για επτά δεκαετίες. Με τις επιλογές του κατέστησε την Ελλάδα αναπόσπαστο κομμάτι και ισότιμο συνομιλητή του δυτικού κόσμου, ενώ με το ήθος του νοηματοδότησε την έννοια του ηγέτη που οδηγεί τη χώρα του στη σωστή πλευρά της Ιστορίας». Αυτό αναφέρει η ΝΔ, σε ανακοίνωσή της, για την επέτειο 25 ετών από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

«Η προσωπικότητα και το έργο του Κωνσταντίνου Καραμανλή αποτελούν εθνική παρακαταθήκη. Για όλους εμάς στη Νέα Δημοκρατία θα λειτουργούν για πάντα ως η πυξίδα που δείχνει στην Ελλάδα, σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα, τον δρόμο προς την κοινή και ατομική μας πρόοδο», προσθέτει η ΝΔ.

Ν. Δένδιας: Aντελήφθη την τεράστια σημασία της ένταξης της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια

Τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή τιμά, με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

«25 χρόνια από τον θάνατό του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος με τη διορατικότητά του αντελήφθη την τεράστια σημασία της ένταξης της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια», αναφέρει, στην ανάρτησή του, ο κ. Δένδιας.

Μ. Βαρβιτσιώτης: Συνεχίζουμε το έργο του για μια ισχυρή Ελλάδα

Σε αντίστοιχο μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, επισημαίνει: «Πριν από 25 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πέρασε στην αιωνιότητα. Ανεξίτηλο το στίγμα του στην αποκατάσταση της δημοκρατίας, στην εθνική συμφιλίωση και στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Τιμούμε τη μνήμη του ιδρυτή της παράταξής μας και συνεχίζουμε το έργο του για μια ισχυρή Ελλάδα».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 23 Απριλίου 2023, 14:08

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει