Ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής για τη Θάλεια Στάχτου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Εμφανώς ταραγμένη, συνειδητοποιώντας προφανώς ότι θα πρέπει πλέον ενώπιον του Νόμου και όχι σε κομματικό ακροατήριο, να εξηγήσει τα όσα υβριστικά και συκοφαντικά εξαπέλυσε κατά της Δημοτικής Αρχής του Βόλου, η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, Θάλεια Στάχτου, θορυβεί και προκαλεί με άναρθρες κραυγές κάνοντας λόγο για «κυνηγητά και διώξεις»! Γιατί άραγε; Δεν έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ή έχει κάτι να φοβάται;

Η συνδικαλίστρια αυτή, που είχε μάθει να εργάζεται πέντε ημέρες το μήνα και να «γράφει» και υπερωρίες, προφανώς δεν αντέχει στον πολιτικό και κοινωνικό έλεγχο, που, δια της νόμιμα εκλεγμένης δημοτικής μας αρχής, ασκείται και προσπαθεί με την κάλυψη των πιο αναχρονιστικών και αποτυχημένων κομματικών και συνδικαλιστικών ομάδων, με κολοσσιαίες ευθύνες στην υποβάθμιση της πόλης και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, να αποπροσανατολίσει και να εμφανιστεί σαν θύμα.

Αλλά οι πρακτικές αυτές έχουν ξεπεραστεί από την ίδια τη ζωή, που φέρνει χιλιάδες συμπολιτών να παρακαλούν για ένα μεροκάματο, την ώρα που συνδικαλιστές γιαλαντζί, σαν τη Στάχτου και τους ομοίους της, προσπαθούν να διατηρήσουν προκλητικά και απαράδεκτα προνόμια σε βάρος της κοινωνίας.

Δεν είναι ασφαλώς τυχαίο ότι πρόθυμοι συμπαραστάτες έσπευσαν οι «ανεξάρτητοι» ΣΥΡΙΖΑίοι δημοτικοί σύμβουλοι, στην ουσία ενεργούμενα του εκ των πρωτεργατών της μέγιστης πολιτικής απάτης που συντελείται στον τόπο, Κώστα Πουλάκη, που κρύβονται μέρες τώρα, έχοντες προφανώς, ακόμη, απομεινάρια τσίπας και ευαισθησίας για τα όσα η κυβέρνησή τους διαπράττει σε βάρος του ελληνικού λαού. Δυστυχώς, όμως, δεν έχουν ίχνος τσίπας όταν εκστομίζουν απίστευτης χυδαιότητας ύβρεις, κατά της δημοτικής αρχής της πόλης, μόνο και μόνο επειδή τους στέρησε το προσωπικό τους βόλεμα!

Αυτοί που χρησιμοποιούν με τον πιο αντιδημοκρατικό και στα όρια του φασισμού τρόπο, αντισυνταγματικούς Νόμους και με παρεμβάσεις και πιέσεις στην ίδια τη Δικαιοσύνη επιχειρούν να εξοντώσουν προσωπικά τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, είναι τουλάχιστον γελοίο να αρνούνται σε μας το δικαίωμα να προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη, όταν κρίνουμε ότι πρέπει να προστατευτούμε από αήθεις επιθέσεις!

Και θα ήταν χρήσιμο, με βάση τη μέχρι τώρα συμπεριφορά τους, να εξηγήσουν δημόσια τι εννοούν όταν δηλώνουν «να τελειώνουμε δια παντός με ό,τι πιο φθαρμένο γνώρισε η πόλη». Μήπως ότι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε κάποιο «πραξικόπημα»; Σαν αυτά που αυθαίρετα καθημερινά διαπράττουν; Συμφωνούμε ότι δεν μπορούν να κάνουν έκκληση για ντροπή. Είναι μια συναισθηματική κατάσταση που δεν γνωρίζουν…

Τέλος για την ανακοίνωση της Στάχτου και του Συλλόγου Εργαζομένων, που παραδόξως δεν φέρει υπογραφές (γιατί άραγε;) έχουμε να παρατηρήσουμε ότι δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι πίσω κρύβονται οι ξεπεσμένοι πολιτικοί απατεώνες που «βούλιαξαν» χρόνια τώρα την πόλη και με εργαλεία σαν τους χρεοκοπημένους αυτούς συνδικαλιστές προσπαθούν να «εκδικηθούν» για την εκλογική γελοιοποίηση που τους επιφύλαξε ο λαός.

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι η μήνυση στρέφεται αποκλειστικά σε βάρος της υβρίστριας, Θάλειας Στάχτου και όχι βέβαια κατά των εργαζομένων, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία εργάζονται σκληρά και ευσυνείδητα, υπηρετώντας την πόλη και το καθήκον τους. Γι’ αυτό και απορούμε έντονα πως το ΔΣ του Συλλόγου έσπευσε με ανακοίνωση να δώσει κάλυψη στην συγκεκριμένη κυρία. Ας ελπίσουμε ότι δεν συμμερίζονται τις θλιβερές πολιτικές και συνδικαλιστικές της αντιλήψεις και πρακτικές και απλώς χρησιμοποιήθηκε από το σύστημα που είχε κάνει το Δήμο και την πόλη μαγαζάκι του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει