«Αν ο Μελισσανίδης κάνει πίσω και γίνει το ματς, η ΑΕΚ θα κερδίσει πολλά περισσότερα από τρεις βαθμούς»

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023, 00:39

Κούλης Αποστολίδης στη «ΔΙΚΗ»: «Αν ο Μελισσανίδης κάνει πίσω και γίνει το ματς, η ΑΕΚ θα κερδίσει πολλά περισσότερα από τρεις βαθμούς»

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Κούλης Αποστολίδης μίλησε στη «Δίκη στο Open» για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Για το Ατρόμητος-ΑΕΚ: «Αρχικά, είμαι υπέρ της άποψης ότι τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται εντός αγωνιστικών χώρων και όχι εκτός. Υπάρχουν κανονισμοί και πράγματι ο γηπεδούχος έχει την ευθύνη της καταλληλότητας του γηπέδου και να μεριμνά ώστε να είναι σε τάξη. Τώρα αν κάτι δεν γίνει ή ποιος το είδε και πότε, σημασία έχει ότι υπάρχει σφάλμα με υπαιτιότητα των γηπεδούχων και πρέπει να υπάρξει κάποια ποινή. Αυτό δε σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά. Αυτό είναι απαράδεκτο».

Για το πειθαρχικό κομμάτι του Ατρόμητος-ΑΕΚ: «Δεν έχω αρμοδιότητα να πω τι θα γίνει αλλά αν ήταν ο ΠΑΟΚ και μου ζητούσαν τη γνώμη μου, θα έλεγα ΟΚ να τιμωρηθεί ο Ατρόμητος αλλά η ομάδα να κατεβεί να παίξει όταν φτιαχτεί το γήπεδο. Ίσως κάποιοι πουν ότι είμαι αιθεροβάμων αλλά πιστεύω ότι με όλη την ιστορία που ο Μελισσανίδης έχει κάνει μεγάλο έργο στην ΑΕΚ, την ανέβασε και έκανε ένα γήπεδο κόσμημα, είναι μεγάλη ευκαιρία για να κάνει πίσω και να γίνει το παιχνίδι. Θα κερδίσει το ποδόσφαιρο και η ΑΕΚ θα κερδίσει πολλά περισσότερα από τρεις βαθμούς».

Για τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον Ολυμπιακό: «Επειδή άκουσα τον Λουτσέσκου στα αγγλικά, δεν πιστεύω ότι κατέβασε αλλά ανέβασε τον Ολυμπιακό λέγοντας ότι όπως παίξαμε εμείς τόσο καλά για να εμφανίσουμε μια μεγάλη ομάδα τόσο μικρή αλλά δεν κερδίσαμε. Πως ήταν σε ρόλο κομπάρσου στην αρχή και στο τέλος του αγώνα.

Για τις δηλώσεις του Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι για τους παίκτες: «Τον Λουτσέσκου τον εκτιμώ είναι πολύ καλός προπονητής. Αλλά νομίζω ότι το να κάνεις δηλώσεις στα ΜΜΕ κατά των ποδοσφαιριστών δεν είναι σωστό. Θα μπορούσε να το κάνει στα αποδυτήρια. Αλλά έδειξε έναν εκνευρισμό. Νομίζω ήταν κάτι που δεν έπρεπε να γίνει αλλά ο κ. Λουτσέσκου δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του».

Γιατί δεν έμεινε στον ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης: «Ο Κοτάρσκι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας για την ηλικία του. Είχα απορία γιατί πληροφορήθηκα ότι ο Πασχαλάκης περίμενε πρόταση από τον ΠΑΟΚ αλλά δεν έγινε αυτό και δεν γνωρίζω γιατί δεν έγινε. Είναι ένας τερματοφύλακας που στα ντέρμπι “τσιτώνεται”, δεν τρώει εύκολα γκολ. Νομίζω ότι όσο έπαιζε στον ΠΑΟΚ, ήταν αήττητος στο Καραϊσκάκη. Βεβαίως έχει τα αδύνατα σημεία του αλλά συγκριτικά στον ΠΑΟΚ έχει προσφέρει προσωπικούς βαθμούς. Πιθανώς να έκλεισε και ο κύκλος του».

Για τον αγώνα: «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, μου άρεσε. Και για τους ουδέτερους ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Και οι δυο ομάδες απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες δημιούργησαν πάρα πολλές φάσεις με γρήγορο κάθετο παιχνίδι με ένθεν και ένθεν πρεσάρισμα. Το 0-0 νομίζω ότι αδικεί και τις δυο ομάδες. Για τον ΠΑΟΚ ο λόγος που έμεινε στο μηδέν είναι ότι πρώτον δεν υπήρξε σωστή λήψη αποφάσεων στην τελική ενέργεια, έκαναν λάθος επιλογές, είχαν άγχος να βάλουν γκολ. Ο δεύτερος λόγος ονομάζεται Πασχαλάκης».

Για το φετινό Πρωτάθλημα: «Επειδή είμαστε χρόνια στον χώρο ξέρουμε ότι ένα πρωτάθλημα έχει πολύ ψωμί. Και οι 4 ομάδες έχουν ίδιες ή ανάλογες πιθανότητες να βγούνε μπροστά. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει το λιγότερο άγχος γιατί έχει ειπωθεί ότι ο στόχος του είναι να φτιάξει κορμό για να το χτυπήσει του χρόνου. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πει όχι αν του έρθει. Έχουμε άλλα 5 ματς για την κανονική περίοδο και 10 για τα πλει οφ που είναι και τα πιο δύσκολα γιατί παίζουν μεταξύ τους οι 6 πρώτοι. Έχει πολύ ψωμί ακόμα, εφόσον βέβαια δεν συμβούν τίποτα… δοκάρια, εξορύξεις και λοιπά».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023, 00:42

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει