Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Ερντογάν, οι παράλογοι εκφοβισμοί πρέπει να σταματήσουν

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2023, 21:27

Μενέντεζ: Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Ερντογάν, οι παράλογοι εκφοβισμοί πρέπει να σταματήσουν

Σκληρή απάντηση στις απειλές του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έδωσε ο Δημοκρατικός Γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ την Παρασκευή.

Όπως τονίζει με ανάρτησή του στο Τwitter o Μπομπ Μενέντεζ «Οι συνεχείς απειλές του Ερντογάν κατά της Ελλάδας είναι μια εντελώς απαράδεκτη συμπεριφορά για τον ηγέτη μιας χώρας του ΝΑΤΟ. Αυτοί οι παράλογοι εκφοβισμοί πρέπει να σταματήσουν».

«Η Τουρκία δεν λέει λόγια του αέρα»

Νωρίτερα, νέες απειλές κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι.

Ο Φουάτ Οκτάι, εκφράζοντας την ενόχλησή του δύο εβδομάδες μετά για τον Κωνσταντίνο Φλώρο, που επισκέφτηκε νησιά του ανατολικού Αιγαίου, διαμήνυσε πως ό,τι λέει η Τουρκία θα το κάνει και πως δεν λέει λόγια του αέρα.

«Βλέπουμε ποιος έρχεται και συγχαίρει ποιον, σωστά; Χθες, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης δέχθηκε συγχαρητήρια από το δήμαρχο της Αθήνας: «Είμαστε δίπλα σου, αδελφέ». Είναι ξεκάθαρη η ‘αδελφοσύνη’ μεταξύ τους. Πείτε στον αδελφό σας που είναι μαζί σας να πει στον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου να μην βγάζει φωτογραφίες με την Αλικαρνασσό από πίσω του. Η Τουρκία δεν επιτρέπει τέτοιες φωτογραφίες και κάνει ό,τι πρέπει», δήλωσε σε συνέντευξή του σε κανάλι στο Youtube.

Ενώ συμπλήρωσε πως: «Η Τουρκία δεν λέει λόγια του αέρα, όταν λέει ‘θα έρθουμε ξαφνικά’, αν το πει θα το κάνει. Ειδικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν μιλάει στον βρόντο».

Διαβάστε περισσότερα εδώ: «Η Τουρκία δεν λέει λόγια του αέρα»


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2023, 21:27



[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει