Αποξήλωση περιπτέρων από τη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου συνεχίζει με την δεύτερη φάση της αποξήλωσης των περιπτέρων σε υλοποίηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου. Πρόκειται για περίπτερα που βρίσκονται στο Βόλο και τη Νέα Ιωνία και τα οποία είναι κλειστά και ανενεργά αρκετά χρόνια, των οποίων οι ιδιοκτήτες ή έχουν αποβιώσει ή έχουν δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρονται να τα διατηρήσουν και έχει αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας τους. Στην πρώτη φάση αποξηλώθηκαν 16 περίπτερα και ένα μετατοπίστηκε.

Σε ότι αφορά την δεύτερη φάση πιο συγκεκριμένα αυτές τις ημέρες έχουν αποξηλωθεί τα περίπτερα που βρίσκονται στις οδούς:

-Ερμού 236 – Σκύρου
-Ιάσονος 83 – Σποράδων
-Ρ.Φερραίου 119- Κ.Καρτάλη
-Δημητριάδος 107 (Πλατεία Πανεπιστημίου)
-Λεωφόρος Αθηνών 27 (Πεδίον Άρεως).

Η Υπηρεσία πρόκειται να προχωρήσει με την αποξήλωση και άλλων περιπτέρων για τα οποία που έχουν παρθεί οι ανάλογες αποφάσεις για την απομάκρυνσή τους.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος κ. Σταυρίδης δήλωσε ότι “η Δημοτική Αρχή υλοποιεί δέσμευσή της για τον καθαρισμό του κεντρικού ιστού της πόλης από τα κλειστά περίπτερα, που κατάντησαν εστίες μόλυνσης. Κυρίως όμως η αποξήλωση γίνεται για τη βελτίωση της άνετης κίνησης και πρόσβασης των πεζών στα πεζοδρόμια, ιδιαίτερα σε αυτά των πολυσύχναστων δρόμων του κέντρου, στα οποία η παρουσία των συγκεκριμένων περιπτέρων δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα στην διέλευση των πεζών και ιδιαίτερα των ατόμων με ειδικές ανάγκες”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει