Από την Πάρνηθα στην Β’ Πειραιά

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023, 15:36

Αλ.Π.

Θυμάστε φαντάζομαι την εντελώς τυχαία συνάντηση σε καιρούς υποχρεωτικού εγκλεισμού λόγω του κορωνοϊού, τον Οκτώβριο του 2020, ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με το νεόνυμφο ζευγάρι στο Τατόι, τα χαμόγελα των τριών και τις φωτογραφίες που έπαιξαν κατά κόρον στα social media;

Εντελώς τυχαία λοιπόν τότε, ο «ανέμελος ποδηλάτης» Κυριάκος Μητσοτάκης, έπεσε ξαφνικά πάνω στο νιόπαντρο ζεύγος που έβγαζαν τις αναμνηστικές τους φωτογραφίες και χαρούμενοι τον παρακάλεσαν να φωτογραφηθεί μαζί τους. 

Στο σημείο βρέθηκαν, όλως τυχαίως πάντα, ορισμένες κάμερες που κατέγραψαν τη μεγάλη στιγμή της … τυχαίας συνάντησης, προφανώς για να αναδείξουν το ανθρώπινο πρόσωπο του πρωθυπουργού, το οποίο και αποθέωσαν όλα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Όλα τα παραπάνω να θυμίσουμε, σε ημερομηνία υποχρεωτικού εγκλεισμού των πολιτών λόγω Covid-19, τότε που χρειαζόταν οι ειδικές βεβαιώσεις και συγκεκριμένοι εργασιακοί λόγοι για να κυκλοφορήσουν οι πολίτες. 

«Αν έχεις τύχη διάβαινε…», λέει σοφά ο λαός…

Προφανώς, αυτό θα σκέφθηκε η νύφη της… τυχαίας συνάντησης, κατά κόσμον Κωνσταντίνα (Νάντια) Μονέου κι αποφάσισε να διαβεί τον Ρουβίκωνα της πολιτικής. 

Εντελώς… κατά τύχη πάντα, κατέρχεται υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στη Β΄ Πειραιά στις προσεχείς εκλογές.

Φυσικά, το…πάρτι που ακολούθησε στο twitter, από διάφορους χρήστες που πληροφορήθηκαν το… τυχαίο γεγονός της εκλογικής καθόδου της υποψηφίας με το συγκεκριμένο κόμμα, ήταν απολύτως αναμενόμενο και  διόλου…τυχαίο.



[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει