ΒΟΛΟΣ: ΣΟΚάρουν οι λεπτομέρειες από την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Τί ποσό προσημειωμένων χαρτονομισμάτων βρήκαν στην κατοχή του 49χρονου ραδιοφωνικού παραγωγού οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από την συνάντησή του με τον Αχ. Μπέο; – Πόσα υποστηρίζει ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου ότι του ζητούσε άπαξ μηνιαίως και για ποιόν ακριβώς λόγο του τα ζητούσε;

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία του Βόλου τις εξελίξεις, που ακολουθούν την σύλληψη ενός 49χρονου ραδιοφωνικού παραγωγού, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, όταν και έπειτα από συνάντησή του με τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, στην κατοχή του βρέθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Όπως γίνεται γνωστό από την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., “η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία 57χρονου ημεδαπού (σ.σ. Αχιλλέα Μπέου), σύμφωνα με την οποία ο δράστης απαιτούσε να λαμβάνει μηνιαίως το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, προκειμένου να σταματήσει την καταγγελτική και δυσφημιστική συμπεριφορά σε βάρος του.

Σε προκαθορισμένη συνάντηση στο Βόλο, ο 57χρονος (σ.σ. Αχιλλέας Μπέος) παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (500) ευρώ στον 49χρονο, ο όποιος συνελήφθη αμέσως μετά την παραλαβή του ποσού”.

Ο 49χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός, τον οποίο δημοσιεύματα τοπικών Μέσων παρουσιάζουν ως ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού, σύμφωνα πάντα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατηγορούμενος για εκβίαση θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σε συνέχεια όλων των παραπάνω, ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσει η συνέντευξη Τύπου, την οποία, όπως ανακοίνωσε, θα παραχωρήσει ο Αχιλλέας Μπέος την Παρασκευή το μεσημέρι στις 12.00 στο Δημαρχείο της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα:

ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΟΚ στο Βόλο: Βρέθηκε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα έπειτα από συνάντηση με τον Αχ. Μπέο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει