Γιώργος Μουλάς: Η θλιβερή στάση των κκ Οικονόμου και Λαμπρινίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Για άλλη μία φορά, οι κκ Οικονόμου και Λαμπρινίδης δεν μπόρεσαν στοιχειωδώς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Λαμπρινίδης από την αρχή προκαλούσε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, επιθυμώντας θερμό επεισόδιο, που θα εξέτρεπε την σοβαρή συζήτηση για την υποδοχή των προσφύγων. Το θερμό επεισόδιο δυστυχώς έγινε από τους γνωστούς αγνώστους κουκουλοφόρους, που αμαύρωσαν την λειτουργία του κορυφαίου δημοκρατικού οργάνου της πόλης μας.

Η εισβολή των κουκολοφόρων, μία πράξη εντελώς αντιδημοκρατική καυτηριάστηκε από όλους, εκτός από την κυρία Οικονόμου και τον κ. Λαμπρινίδη, που για αστείο λόγο αποχώρησαν από την συνεδρίαση, αποφεύγοντας να πάρουν θέση.

Είναι λυπηρό παλαιά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως οι κκ Οικονόμου και Λαμπρινίδης, να φυγομαχούν και να μην παραμένουν για να πάρουν θέση για τα θλιβερά γεγονότα, που έπληξαν την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Προφανώς, είναι ανίκανοι και αδαείς να σταθμίσουν συμβάντα και καταστάσεις υποβαθμίζοντας τον ρόλο, που τους έχει ανατεθεί από μερίδα του βολιώτικου λαού.

Ατυχώς, η ανεπάρκεια τους θα ταλανίσει για ακόμα τριάμισυ χρόνια το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, εκτός και αν αποφασίσουν να φύγουν ενωρίτερα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει