Γ. Γρηγορίου: Δηλωνώ απερίφραστα ότι δεν πρόκειται να ανεχθώ ούτε την αμετροεπή συμπεριφορά τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Αν και εξ αρχής δήλωσα επισήμως στα αρμόδια όργανα της ΟΕΒΕΜ την επιφύλαξή μου για τα αποτελέσματα που θα μπορούσε να έχει μία εκ των υστέρων συνάντηση με τους κυβερνητικούς Βουλευτές του Νομού, δηλαδή μετά την ψήφιση του νόμου – ταφόπλακα για τους επαγγελματίες, δεσμεύτηκα θεσμικά ως μέλος του Δ.Σ. της ΟΕΒΕΜ να παρευρεθώ.

Αφού λοιπόν οι μέχρι σήμερα άφαντοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία «Μας έκαναν τιμή» να μας ακούσουν σε μία καφενειακού τύπου μάζωξη στρίβοντας και το τσιγαράκι τους, είχαν το θράσος, να προσπαθούν να μας πείσουν προκλητικά, ότι ο νόμος λαιμητόμος που αυτοί ψήφισαν και όλοι όσοι ακολουθούν, είναι προς το συμφέρον μας!

Εγώ προσωπικά ως εκπρόσωπος του κλάδου Εστίασης Ν. Μαγνησίας, δηλωνώ απερίφραστα ότι δεν πρόκειται να ανεχθώ ούτε την αμετροεπή συμπεριφορά τους, ούτε την αλαζονική προσπάθειά τους να μας εξαπατήσουν πολιτικά για πολλοστή φορά όλους τους επαγγελματίες που αιμορραγούμε καθημερινά. Και βέβαια δε γινόταν να συνεχίσω να παρακολουθώ στην κακοστημένη τους παράσταση.

Το αν η αγανάκτηση η δική μου ήταν στημένη, αυτό φαίνεται από τις κάμερες που – ευτυχώς – κάλυψαν τη συνέχεια και αποτελούν αδιάσειστη απόδειξη. Άλλωστε γι αυτό δεν τις ήθελαν εκεί!

Ας μας απαντήσουν λοιπόν οι κυβερνητικοί βουλευτές πώς ο επαγγελματίας του παραδείγματος τους, δηλαδή των 20.000€ τζίρο το χρόνο (άρα ούτε 2.000€ καθαρό ετήσιο εισόδημα), θα μπορέσει να επιβιώσει και αυτός και η οικογένειά του, να πληρώσει τις υποχρεώσεις του, τα δάνειά του, τις ασφαλιστικές εισφορές, τους δημόσιους και δημοτικούς φόρους, τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσαν, τη ΔΕΗ, τα ενοίκια και στη συνέχεια να παραμείνει ζωντανός για να «ευνοηθεί» από αυτό τον ευεργετικό νόμο που λένε ότι ψήφισαν!

Γι αυτό εκφράζω πλέον επίσημα και ξεκάθαρα ότι δεν θα συμμετέχω σε καμία συνάντηση με βολεμένους του συστήματος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που διαρκώς επιδιώκουν με τις ανόητες πολιτικές τους, την επαγγελματική δολοφονία των συναδέλφων μου και τη φτωχοποίηση του Λαού.

Ας βρουν άλλους συνένοχους στο έγκλημά τους!

Γιάννης Γρηγορίου
Πρόεδρος Εστίασης Μαγνησίας
Επρόσωπος Δ.Σ. ΟΕΒΕΜ
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βόλου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει