Δήμος Βόλος: Αποκαλυπτική του συνδικαλιστικού ήθους η ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΤΑ για τη Θ. Στάχτου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

«Αποκαλυπτική του συνδικαλιστικού ήθους και των πραγματικών προθέσεων, που μόνο με τα συμφέροντα της πόλης και των συναδέλφων της δεν συνάδουν, της δήθεν διωκόμενης αγωνίστριας, προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ, Θάλειας Στάχτου, είναι η ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΤΑ.

Από την ανακοίνωση αυτή όχι μόνο αποκαλύπτεται η «στάχτεια» κουτοπονηριά να σταλεί ανακοίνωση – καταγγελία κατά της Δημοτικής Αρχής, χωρίς τις υπογραφές των άλλων μελών του ΔΣ γιατί απλούστατα δεν την προσυπέγραψαν όλοι (κάτι που επισημάναμε και απέκρυψαν τα γνωστά μέσα ενημέρωσης (;) της διαπλοκής), αλλά και τα πραγματικά κίνητρα της ηθικά και συνδικαλιστικά έκθετης «εργατομάνας.

Ποια είναι αυτά; Αντιγράφουμε επί λέξει από την ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΤΑ: «Η πλειοψηφία του Δ.Σ. του Συλλόγου αντί να συμφωνήσει σε μια ομόφωνη καταγγελία της συνδικαλιστικής δίωξης και στην ανάγκη να υπάρξει άμεση απάντηση από τους εργαζόμενους, έβγαλε τελικά μια ανακοίνωση που βάζει νερό στο μύλο διάφορων σεναρίων που θέλουν να αλλάξουν τα ρούχα του Μανωλιού στη δημοτική αρχή, χωρίς φυσικά να αλλάζει στο παραμικρό η αντιλαϊκή κατεύθυνσή της».

Το ίδιο και οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΛΑΣ που σημειώνουν: «Ταυτόχρονα να μην επιτρέψουν να χρησιμοποιηθεί η επίθεση της δημοτικής αρχής ώστε να προχωρήσουν σχεδιασμοί με την προβολή δήθεν νέων προσώπων και σχημάτων που έχουν δώσει διαπιστευτήρια στην υλοποίηση της ίδιας ακριβώς αντιλαϊκής πολιτικής».

Δεν νομίζουμε να μένει πλέον αμφιβολία και στον πιο καλόπιστο πολίτη ότι η συγκεκριμένη συνδικαλίστρια δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα «εργαλείο» του βρόμικου συστήματος διαπλοκής (οι γνωστοί πολιτικοί απατεώνες, συνδικαλιστές και τα δημοσιογραφικά σκουπίδια) που απεργάζεται σχέδια για την κατάληψη του Δήμου με το αντιδημοκρατικές και φασίζουσες μεθοδεύσεις και συμπεριφορές.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το προσωπικό βόλεμα και η παρεϊστικη νομή της εξουσίας, με τα λάφυρα που φέρει και βέβαια όχι η πόλη, που την έφεραν στη σημερινή κατάσταση που παλεύει να αναστρέψει η Δημοτική Αρχή, κόντρα στις Στάχτες του συστήματος.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει