Δεν… εγκαταλείπει την υπόθεση Λινγκρ ο Παναθηναϊκός

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023, 03:02

Δεν... εγκαταλείπει την υπόθεση Λινγκρ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για να κλείσει τον (βασικό) εξτρέμ που θα καλύψει το κενό το Αϊτόρ, με την πρώτη επιλογή του να αφορά ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στην Ισπανία.

Την ίδια ώρα παραμένει σε πρώτο πλάνο και η περίπτωση του διεθνούς Τσέχου μεσοεπιθετικού, Όντρεϊ Λινγκρ της Σλάβια Πράγας, για τη δεύτερη (έξτρα) μεταγραφή ενός παίκτη ο οποίος θα μπορεί να παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, προκειμένου να δώσει επιπλέον, ποιοτικές επιλογές στη δημιουργία και την εκτέλεση, όπου οι «πράσινοι» έχουν θέματα μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Στην Τσεχία δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Σλάβια δεν πρόκειται πλέον να παραχωρήσει τον 24χρονο άσο, όμως οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) τονίζουν πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν… εγκαταλείψει την υπόθεση του Λινγκρ και συνεχίζουν να πιέζουν την ομάδα της Πράγας, για να βρουν κοινό σημείο επί της διαπραγμάτευσης που παραμένει μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας.

Ένα από τα «αγκάθια» στην όλη διαδικασία (πέρα απ’ το οικονομικό) είναι το υψηλότατο ποσοστό μεταπώλησης που αξιώνει η τσεχική ομάδα, ωστόσο, υπάρχει διάθεση απ’ την πλευρά των «πράσινων» να το… παλέψουν το όλο θέμα, προκειμένου να βρουν μία φόρμουλα συμφωνίας.

Αντίστοιχα στο «κάδρο» παραμένει πάντα και η περίπτωση του Βραζιλιάνου Κάουλι Ολιβέιρα της Λουντογκόρετς, η υπόθεση του οποίου «συνδέεται» με το θέμα Λινγκρ.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023, 03:02

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει