Εκτός εκλογών τo κόμμα Κασιδιάρη



Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Μαΐου 2023, 20:04

«Κόπηκε» με πλειοψηφία (9 στους 10) από την Ολομέλεια του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες», του καταδικασμένου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και κατά συνέπεια δεν θα συμμετάσχει στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, ενώ αντίθετα ομόφωνα έλαβε το «πράσινο φως» για να συμμετάσχει στις εκλογές το κόμμα «ΕΑΝ» του πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Αναστάσιου (Τάσου) Κανελλόπουλου.

Αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί και το σκεπτικό της απόφασης.

Σε ανάρτησή του, νωρίτερα, ο έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, Ηλίας Κασιδιάρης, είχε προαναγγείλει ότι θα αντιδράσει αύριο.

«Πριν από λίγα λεπτά ο ΣΚΑΪ ως νέο μαντείο των Δελφών προανήγγειλε και «προφήτευσε» την παράνομη και πραξικοπηματική απόφαση αποκλεισμού του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ από τις εκλογές. Έτσι αποδείχθηκε περίτρανα ότι δεν υπάρχει καμία κεκλεισμένων των θυρών σύσκεψη στον Άρειο Πάγο και όλη η διαδικασία είναι απολύτως στημένη και υπαγορευμένη από το Μέγαρο Μαξίμου. Ανέμενα εδώ και αρκετό καιρό αυτή την εξέλιξη, γιατί γνωρίζω άριστα τις χυδαίες τακτικές της διεφθαρμένης δικτατορίας, που καταδυναστεύει την πατρίδα μας. Έχω προετοιμάσει βήμα προς βήμα τις επόμενες κινήσεις μου με τελικό σκοπό την νίκη των Ελλήνων που αγωνίζονται υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Αύριο το απόγευμα και αφού ολοκληρωθεί επισήμως η διαδικασία παρωδία στο θέατρο σκιών του Μητσοτάκη θα εκδοθούν οι επίσημες ανακοινώσεις μου», ανέφερε νωρίτερα στο Twitter, o Ηλίας Κασιδιάρης.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Μαΐου 2023, 20:22





Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει