Ελεύθερος ο οδηγός του λεωφορείου που ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο στον Πλαταμώνα

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 23 Απριλίου 2023, 14:43

Ελεύθερος ο οδηγός του λεωφορείου που ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο στον Πλαταμώνα

Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του ΚΤΕΛ που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στον Πλαταμώνα, όταν το λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στη ΛΕΑ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 19χρονος και να τραυματιστούν άλλοι έξι άνθρωποι.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της σήραγγας του Πλαταμώνα, στη 01:30. Στο ίδιο αυτοκίνητο που επέβαινε ο άτυχος 19χρονος τραυματίστηκαν σοβαρά τρεις άνδρες, 19, 22 και 34 ετών. Από το δεύτερο όχημα τραυματίστηκαν ελαφρά άλλα τρία άτομα.

Τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ανέφεραν ότι το λεωφορείο κινείτο με κανονική ταχύτητα, όπως φαίνεται και στην τηλεματική, ενώ ισχυρίστηκαν στην ανακοίνωσή τους ότι «δεν μπορούσε να αποφευχθεί το δυστύχημα, λόγω της θέσης των αυτοκινήτων».

«Δεν προέκυψε καμία παράβαση»

Με νεότερη ενημέρωση, η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε. αναφέρθηκε στην απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο οδηγός του λεωφορείου.

«Ο έμπειρος οδηγός του λεωφορείου μας, το οποίο ενεπλάκη σε Τροχαίο δυστύχημα, αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα, καθώς δεν προέκυψε καμία παράβαση, από το αλκοτέστ (διαπιστώθηκε ποσότητα αλκοόλ ΜΗΔΈΝ) και όλα τα υπόλοιπα δεδομένα που εξετάστηκαν (κατάσταση λεωφορείου, ταχογράφος, κλπ.).

Σε κάθε περίπτωση, η δικαιοσύνη θα αποδοθεί. Αυτό που προέχει, για την εταιρεία μας, είναι η ανάρρωση των συνανθρώπων μας. Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τη βαθύτατη θλίψη μας για το θάνατο ενός νέου παιδιού, από τους επιβαίνοντες στα δύο Ι. Χ. και την ευχή μας, να μην θρηνήσουμε ποτέ ξανά, θύμα της ασφάλτου», σημειώνει η εταιρεία.

Πηγή: thestival.gr


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 23 Απριλίου 2023, 14:53

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει