Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023, 04:00

ΗΠΑ: Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία

Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στην αμερικανική Γερουσία Μιτς Μακόνελ έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα υποβληθεί σε θεραπεία σε κέντρο αποκατάστασης μετά το ατύχημα που είχε σε ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον την προηγούμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ο εκπρόσωπός του.

Η ανάρρωση του 81χρονου Μακόνελ από τη διάσειση που υπέστη βαίνει καλώς, υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται ότι έχει υποστεί επίσης μικρό κάταγμα στα πλευρά. Λόγω της θεραπείας που θα ακολουθήσει, θα απουσιάσει από την σημερινή συνεδρίαση της Γερουσίας.

Ο Μιτς Μακόνελ, ο οποίος εξελέγη για πρώτη φορά γερουσιαστής το 1984, σκόνταψε και έπεσε σε ένα δείπνο το βράδυ της Τετάρτης σε ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον και εισήχθη με διάσειση σε νοσοκομείο. Πρώην συνεργάτης του Μακόνελ είχε δηλώσει την Παρασκευή ότι ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία ανυπομονούσε να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε μια περίοδο κατά την οποία οι Δημοκρατικοί (που έχουν την πλειοψηφία στη Γερουσία) και οι Ρεπουμπλικάνοι (που έχουν την πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων) επιδίδονται σε μπρα-ντε-φερ για την αύξηση του ανώτατου ορίου του δημόσιου χρέους από τα 31,4 τρισεκατομμύρια δολάρια σήμερα, με στόχο την αποφυγή χρεοκοπίας.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023, 04:00

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει