Επίσκεψη Καλλιόπης Σπανού στο Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο



Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 20 Μαΐου 2023, 20:38

Το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο επισκέφθηκε η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών, Καλλιόπη Σπανού, συνοδευόμενη από τους γενικούς γραμματείς Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρη Γαλαμάτη και Εσωτερικών και Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

Η κ. Σπανού περιηγήθηκε στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Κέντρου, ενημερώθηκε από τον κ. Γαλαμάτη για τις υπερσύγχρονες δυνατότητες και τις καινοτομίες του και διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας των στελεχών του να συνδράμουν τους ανταποκριτές του εγχώριου και διεθνούς Τύπου στην κάλυψη των δημοσιογραφικών αναγκών των αυριανών βουλευτικών εκλογών.

Τέλος, εξήρε τη μέριμνα που έχει ληφθεί για την παροχή υπηρεσίας διερμηνείας, προς διευκόλυνση των ξένων δημοσιογράφων, αλλά -για πρώτη φορά- και της ελληνικής νοηματικής γλώσσας στις ζωντανές καλύψεις και εξέφρασε την πεποίθησή της ότι οι εκπρόσωποι του Τύπου που θα καλύψουν την εκλογική διαδικασία θα μείνουν ικανοποιημένοι.

Υπενθυμίζεται ότι στο Κέντρο Τύπου του Ζαππείου έχουν διαπιστευθεί συνολικά περίπου 340 δημοσιογράφοι, ανταποκριτές, φωτορεπόρτερ και μέλη συνεργείων τηλεοπτικών σταθμών, εκ των οποίων οι 150 είναι ξένοι ανταποκριτές από 20 χώρες, οι οποίοι έχουν έρθει στην Ελλάδα ειδικά για την κάλυψη των εκλογών.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Μαΐου 2023, 20:38



Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει