Επιστολή Λούλη «φωτιά» για τον Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο (Video)

Λίγες ώρες μετά από συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Μητροπολίτης, σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις

Μόνον ως απίστευτη μπορεί να χαρακτηριστεί η εξέλιξη της υπόθεσης των καταγγελιών του αλευροβιομήχανου Κωνσταντίνου Λούλη κατά του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνατίου, με τον γνωστό βιομήχανο και πρώην Διοικητή του Αγίου Όρους, να καταγγέλει ουσιαστικά ότι δωρεά ύψους 100 εκατομμύριων δρχ. που έκανε στη μνήμη της μητέρας του, πριν από δεκατρία ολόκληρα χρόνια, έκανε «ιερά» φτερά, καθώς επίσης και το γεγονός ότι στήθηκε ίδρυμα που επιδοτείται από ευρωπαϊκά προγράμματα, στο οποίο μάλιστα ως ταμίας εμφανίζεται η σύζυγός του, χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα και τον Μητροπολίτη Δημητριάδος, δια μέσου συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους βολιώτικων Μέσων Ενημέρωσης, να προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπωσείς, παραδεχόμενος ωστόσο, αφενός ότι χρησιμοποίησε το εν λόγω ίδρυμα για να κάνει προσλήψεις και αφετέρου ότι σε αυτο ως ταμίας εμφανίζεται η σύζυγος Λούλη.

Ο κ. Λούλης μάλιστα, φανερά ενοχλημένος από το περιεχόμενο των δηλώσεων του Μητροπολίτη στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη, όπως καταγράφηκε από την κάμερα του e-Volos.gr, επανέρχεται με επιστολή «φωτιά» για τον Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο, την οποία επίσης μπορείτε να διαβάσετε, όπως ακριβώς έφτασε στο e-Volos.gr:

111.jpg

222.jpg

333.jpg

444.jpg

Να υπενθυμίσουμε ότι με αφορμή τις καταγγελίες του κ. Κωνσταντίνου Λούλη, υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση, με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Βόλου Αγορίτσα Καράτζιου να παραγγέλει προανακριτική εξέταση για την υπόθεση.

ΚΑΜΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΟΥΛΗ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥ ΛΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΛΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του κ. Κωνσταντίνου Λούλη στο «Radio Marconi 96,1 F.M.» του Βόλου και στην εκπομπή «Όλα στη φόρα» του Γιώργου Κουμιώτη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ του κ. Κωνσταντίνου Λούλη κατά της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος – Αλμυρού και του Μητροπολίτου Δημητριάδος Ιγνατίου:

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

9.JPG

10.JPG

Μπορεί επίσης να σας αρέσει