Επιστρέφει στη δράση μετά από τρεις μήνες ο Ντεμπελέ

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023, 17:50

Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει στη δράση μετά από τρεις μήνες ο Ντεμπελέ

Μετά από απουσία τριών μηνών, λόγω τραυματισμού στον αριστερό μηρό, ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι σχεδόν έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα.

Όπως δήλωσε ο Τσάβι σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο Γάλλος εξτρέμ δεν θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη για τον αυριανό (26/4) αγώνα με τη Ράγιο Βαγεκάνο, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της La Liga, αλλά θα είναι διαθέσιμος το προσεχές Σάββατο (29/4), όταν οι Καταλανοί θα υποδεχθούν στο «Καμπ Νου» την Μπέτις.

Ο Ντεμπελέ τραυματίστηκε στις 28 Ιανουαρίου, στο παιχνίδι του ισπανικού πρωταθλήματος με την Τζιρόνα, και μόλις πριν λίγες ημέρες επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο 26χρονος ακραίος έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς από το 2017, όταν η Μπαρτσελόνα πλήρωσε 140 εκατ. ευρώ για τον αποκτήσει από τη Ντόρτμουντ.

Ο Τσάβι δήλωσε ότι στο ματς με την Μπέτις αναμένεται να επιστρέψει και ο Αντρέας Κρίστενσεν, ο οποίος αντιμετωπίζει εδώ και ένα μήνα μυϊκό τραυματισμό, τον οποίο αποκόμισε σε ματς της εθνικής Δανίας.

Ήδη από το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (23/4) με την Ατλέτικο επέστρεψαν οι Φρένκι ντε Γιονγκ και Πέδρι, οπότε στο -μέχρι πρότινος γεμάτο- απουσιολόγιο των «μπλαουγκράνα» θα παραμείνει μόνο ο Σέρτζι Ρομπέρτο.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023, 17:50

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει