Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό, 19-10 τη Ντιναμό Τιφλίδας

[ad_1]

Εύκολο έργο είχε ο Ολυμπιακός στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά απέναντι στη Ντιναμό Τιφλίδας, για την 13η αγωνιστική του Champions League ανδρών στην υδατοσφαίριση.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 19-10 των Γεωργιανών, στο τελευταίο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι τους για τη φετινή περίοδο, και πλέον θα πάνε στην Ιταλία για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Προ Ρέκο (24/5), ώστε να διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση του Α΄ ομίλου. Πριν από αυτό, βέβαια, η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς αναμένεται να πανηγυρίσει τον 11ο συνεχόμενο τίτλο της στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς προηγείται 2-0 της Βουλιαγμένης στη σειρά των τελικών.

Ο Ολυμπιακός, που αγωνίστηκε και πάλι χωρίς τον τραυματία Χριστόδουλο Κολόμβο, έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις του και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Προηγήθηκε 3-0 στα πρώτα τρία λεπτά του ματς, με δύο διαδοχικά γκολ του Γενηδουνιά, και 5-1 στο τέλος της πρώτης περιόδου, με την Ντιναμό να έχει σκοράρει μόνο με πέναλτι του Βλάχοβιτς (ο οποίος μάλιστα είχε 1/2, με τον Μπίγιατς να αποκρούει το άλλο). Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τους «ερυθρόλευκους» να κυριαρχούν απόλυτα, παρότι ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς μοίρασε το χρόνο συμμετοχής. Είναι χαρακτηριστικό ότι πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο νεαρός Τάκης Δήμου με πέντε γκολ, ενώ δύο λεπτά μετά την έναρξη της τρίτης περιόδου, ο Σέρβος τεχνικός άλλαξε και τερματοφύλακα, περνώντας στο ματς τον Ζερδεβά αντί του Μπίγιατς. Από πλευράς Ντιναμό, εντυπωσιακός ήταν ο 19χρονος Μπεσαριόν Ακβλεντιάνι, ο οποίος πέτυχε έξι τέρματα, τρία εκ των οποίων με πέναλτι.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 4-2, 6-3, 4-4

Διαιτητές: Φρανούλοβιτς (Κροατία), Ράκοβιτς (Σερβία)

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας 2, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Φιλίποβιτς 2, Δήμου 5, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ (Ντέγιαν Στανόγεβιτς): Ραζμάτζε, Κιριακίντι, Ακβλεντιάνι 6, Τζικτσιαρένκα 1, Τκεσελασβίλι, Βλάχοβιτς 1, Μέσκι, Σάριτς, Ιμναϊσβίλι 1, Γκιοργκάτζε, Μαλισάου 1, Πιέσιβατς, Γκιάπιας

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει