Η πρώτη εξωσωματική λιθοτριψία σε παιδί στην Ελλάδα σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023, 19:14

ΙΑΣΩ: Η πρώτη εξωσωματική λιθοτριψία σε παιδί στην Ελλάδα σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία Εξωσωματική Λιθοτριψία σε Παιδί. Συγκεκριμένα, στη Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ, στο πιο σύγχρονο σύστημα Εξωσωματικής Λιθοτριψίας Παγκοσμίως, μοναδικό στην Ελλάδα, με την πολύχρονη εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση, του Διευθυντή του τμήματος κου Ιωάννη Χριστοφή και του έμπειρου προσωπικού, πραγματοποιήθηκε η πρώτη εξωσωματική λιθοτριψία σε παιδί στην Ελλάδα, χωρίς πόνο, χωρίς νάρκωση και χωρίς νοσηλεία. Ο μικρός μας ασθενής απαλλάχθηκε από τον ένα εκ των δύο λίθων του και απέβαλε τα μικρολιθισιακά συγκρίματα μια εβδομάδα μετά την εξωσωματική λιθοτριψία. Μέχρι τώρα τα ανήλικα παιδιά μετέβαιναν στο εξωτερικό για εξωσωματική λιθοτριψία με τεράστια οικονομική επιβάρυνση τόσο για τα ασφαλιστικά ταμεία όσο και για τους ίδιους τους γονείς.

Η εξωσωματική λιθοτριψία αποτελεί την πρώτη επιλογή στην αντιμετώπιση της λιθίασης σε ενήλικους και ανήλικους καθώς θεραπεύει το 90% των λίθων και μάλιστα σε μια συνεδρία χωρίς πόνο, χωρίς νάρκωση και χωρίς νοσηλεία. Πρόκειται για μια ασφαλή και εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο και έτσι ο ασθενής αποφεύγει περιττά, πολύπλοκα και πολλές φορές επικίνδυνα χειρουργεία.

Το πρότυπο υβριδικό κέντρο και το μοναδικό στην Ελλάδα αντιμετώπισης της λιθίασης του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, διαθέτει την εμπειρία και την τεχνολογία για να ανταποκριθεί σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις στην ολιστική αντιμετώπιση της λιθίασης.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023, 19:14

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει