Η ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο Θηλέων στο Χαϊδάρι

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023, 16:25

Η ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο Θηλέων στο Χαϊδάρι

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, το Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο Θηλέων-Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας στο Χαϊδάρι, όπου ξεναγήθηκε στους χώρους του Ιδρύματος και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του. Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τα κορίτσια και τις νέες που φιλοξενούνται εκεί, έβαψε μαζί τους πασχαλινά αυγά και αντάλλαξαν δώρα.

Όπως αναφέρει η κ. Σακελλαροπούλου, σε σχετική ανάρτησή της, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

«Φτιάξαμε μια μεγάλη συντροφιά, βάψαμε αυγά, τα στολίσαμε με ζωγραφιές, ανταλλάξαμε δώρα. Μαζί με τα κορίτσια και τις νέες από το Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο Θηλέων-Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, που φέτος κλείνει ογδόντα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, προετοιμαστήκαμε για ένα Πάσχα χαράς, ένα Πάσχα ελπίδας.

Γιατί, πραγματικά, η ελπίδα ανθίζει εδώ γι’ αυτά τα κορίτσια που, αν και απομακρύνθηκαν από την οικογένειά τους με εισαγγελική παρέμβαση, βρέθηκαν σε μιαν άλλη οικογένεια, πιο πλατιά, που τα αγκάλιασε με θέρμη, σ’ ένα φιλόξενο σπίτι, όμορφα ανακαινισμένο με την υποστήριξη δωρητών και εθελοντών. Αντανάκλαση της φροντίδας και της αγάπης που τα περιβάλλει, υπόσχεση για ένα μέλλον φωτεινό και γόνιμο, ήταν τα ζεστά χαμόγελα, με τα οποία μας υποδέχθηκαν και τα οποία θα μας συνοδεύουν για καιρό.

Καλό Πάσχα!».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023, 16:28

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει