Η συνέπεια λόγων και πράξεων είναι η νέα συμφωνία αλήθειας με τον λαό

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023, 20:29

Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Η συνέπεια λόγων και πράξεων είναι η νέα συμφωνία αλήθειας με τον λαό

«Προτιμούμε τη σύγκριση από τη σύγκρουση. Να αποφασίσουν οι πολίτες ποιος μπορεί να διαχειρίζεται και να ξεπερνά οποιαδήποτε κρίση και ποιος αποτελεί ο ίδιος κρίση. Ο κ. Τσίπρας τάζει παροχές. Τις κοστολογούμε γύρω στα 45 δισ. σε βάθος τετραετίας. Αν εφαρμοζόντουσαν θα οδηγούσαν, είτε σε τσουνάμι νέων φόρων, είτε σε νέο μνημόνιο. Επειδή ξέρουν ότι θα χάσουν, τάζουν τον ουρανό με τα άστρα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε το σύνθημα «δικαιοσύνη παντού» έχοντας δίπλα του καταδικασμένο από το ειδικό δικαστήριο το στενό συνεργάτη του Νίκου Παππά. Τις τελευταίες ώρες επικαλούνται το ηθικό πλεονέκτημα αυτοί που δεν ήξεραν τι κάνει ο ευρωβουλευτής τους», συνέχισε ο πρωθυπουργός.

Είπε, επίσης, ότι σήμερα θα μπορούσε να ονομάσει τον ΣΥΡΙΖΑ ηθική εξαίρεση για την τοξικότητα. «Ένας λάκκος στον οποίο οι ίδιοι πέφτουν τώρα μέσα. Όπως αυτό που έγινε χθες με την Unesco. Θυμάστε τον κ. Τσίπρα να κάνει οργισμένη δήλωση περί βεβήλωσης του ιερού βράχου της Ακρόπολης. Ότι τσιμεντώνει η ΝΔ την Ακρόπολη και βγαίνει η Unesco και χαρακτηρίζει τη διαχείριση μας υποδειγματική», συμπλήρωσε.

Είπε, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένοχος για την παγίδα της απλής αναλογικής.

«Η συνέπεια λόγων και πράξεων γίνεται η νέα συμφωνία αλήθειας με τον ελληνικό λαό. Αυτό είναι το δίλημμα των εκλογών. Βαδίζουμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω; Θέλουμε ΝΔ με πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό Τσίπρα; Η επιλογή είναι και ανάμεσα σε δυο κυβερνητικες θητείες. Επιστροφή στους φόρους ή συνεχίζουμε με ελαφρύνσεις; Ψηφίζουμε, ουσιαστικά, ταυτόχρονα με τους γείτονες. Το αποτέλεσμα θα στείλει μήνυμα ότι μένουμε σταθεροί στα εθνικά μας δίκαια», ανέφερε.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως δεν έχει αμφιβολία ότι αν οι αριθμοί το επιτρέψουν οι αντίπαλοι της ΝΔ δεν θα διαστάσουν να συνασπιστούν και αναφέρθηκε σε δηλώσεις του κ. Δραγασάκη. «Από τη ΔΕΘ είχα μιλήσει για αυτό το θεωρητικό σενάριο πολιτικής τερατογένεσης. Όλοι το ομολογούν. Οι κίνδυνοι είναι πολλοί και είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει κάθε ψηφοφόρο. Εκείνον που θα θέλει να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ και θα δει μετά πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και υπουργό οικονομικών τον κ. Βαρουφάκη», πρόσθεσε.

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι δεν χωρούν χαλαρές ψήφοι ή ψήφοι διαμαρτυρίας και τόνισε πως το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου θα καθορίσει ποιος θα κυβερνήσει.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023, 20:35

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει